Κοστάντσο: «Θέλω να πετύχω όσα και ο Νικοπολίδης»

Σίγουρος ότι θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό και αποφασισμένος να πετύχει όσα και ο Αντώνης Νικοπολίδης εμφανίστηκε ο Φράνκο Κοστάντσο κατά την άφιξή του στην Αθήνα. Ο 31χρονος αργεντινός τερματοφύλακας αφίχθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Ελ. Βενιζέλος», και αμέσως αναχώρησε για τις εγκαταστάσεις ου Ρέντη προκειμένου να έχει την πρώτη του συνάντηση με τον κ. Ερνέστο Βαλβέρδε λίγο προτού ο ισπανός προπονητής επιστρέψει στην πατρίδα του. «Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος που ήρθα. Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και ήταν η πρώτη μου επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου. Ξέρω αρκετά πράγματα για τη νέα μου ομάδα, όπως ότι έχει μεγάλη ιστορία, κόσμο και μεγάλη δύναμη. Ελπίζω να πετύχω ότι και ο Αντώνης Νικοπολίδης» υπογράμμισε ο νέος γκολκίπερ των Ερυθρολεύκων.

Σίγουρος ότι θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό και αποφασισμένος να πετύχει όσα και ο Αντώνης Νικοπολίδης εμφανίστηκε ο Φράνκο Κοστάντσο κατά την άφιξή του στην Αθήνα. Ο 31χρονος αργεντινός τερματοφύλακας αφίχθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Ελ. Βενιζέλος», και αμέσως αναχώρησε για τις εγκαταστάσεις ου Ρέντη προκειμένου να έχει την πρώτη του συνάντηση με τον κ. Ερνέστο Βαλβέρδε λίγο προτού ο ισπανός προπονητής επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος που ήρθα. Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και ήταν η πρώτη μου επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου. Ξέρω αρκετά πράγματα για τη νέα μου ομάδα, όπως ότι έχει μεγάλη ιστορία, κόσμο και μεγάλη δύναμη. Ελπίζω να πετύχω ότι και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Γνωρίζω το μέγεθος του συλλόγου και όλα αυτά που σημαίνει ο σύλλογος. Γνωρίζω και για τους οπαδούς. Από την αρχή ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη μου επιλογή, καθώς είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν είχα καμία αμφιβολία για την ομάδα. Ήθελα πολύ να έρθω» υπογράμμισε ο νέος γκολκίπερ των Ερυθρολεύκων.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk