Μια από τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις ως ζευγάρι έκαναν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στους κήπους του παλατιού Κένσινγκτον που κάποτε ήταν το σπίτι της μητέρας του πρίγκιπα, Νταϊάνα.

Φορώντας ένα ροζ σύνολο με την υπογραφή Jenny Packham, η δημοφιλής Κέιτ -η οποία σημειωτέον, δεν πήρε μόνο τον πρίγκιπα αλλά και τον τίτλο της Δούκισσας του Κέιμπριτζ- και ο Γουίλιαμ ήταν οι τιμώμενοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση του χρηματιστή Αρπάντ Μπουσόν που έγινε την Πέμπτη 9/6 το βράδυ.

Σκοπός της εκδήλωσης η φιλανθρωπική δράση του γνωστού χρηματιστή μέσω του ARK (Absolute Return for Kids), που έχει στόχο να βελτιώσει τις ζωές παιδιών που έχουν ανάγκη.

Ο Μπουσόν καλωσόρισε ο ίδιος το ζευγάρι σε μια βραδιά όπου έδωσαν το «παρών» καλλιτέχνες όπως ο ινδικής καταγωγής εικαστικός Ανίς Καπούρ, αλλά και ο αμερικανός ηθοποιός, Κέβιν Σπέισι, ο οποίος μάλιστα διάθεσε το ποσό των 11.000 ευρώ υπέρ της εκστρατείας του Μπουσόν.

Το δείπνο δόθηκε στους, στεγασμένους κάτω από μια τεράστια τέντα, κήπους. Κι επειδή οι υψηλοί προσκεκλημένοι έπρεπε, εκτός από το να δειπνήσουν και να ψυχαγωγηθούν, μια ομάδα δυτών ανέλαβαν να τους διασκεδάσουν σε μια, ειδικά διαμορφωμένη, πισίνα.

Στις 30 Ιουνίου, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θα πραγματοποιήσουν το πρώτο τους επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό ως σύζυγοι, ξεκινώντας την περιοδεία τους από τον Καναδά και καταλήγοντας στην Καλιφόρνια.