Μετά τις σέξι φωτογραφίες του του ζεύγους Μπίμπερ-Γκομέζ από τις διακοπές τους στο Μάουι και τα ερωτικά φιλιά μέσα στην θάλασσα, οι νεαρές φαν του 17χρονου Τζάστιν έχουν ανοίξει πόλεμο στην 18χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό της Disney.

Την ζήλια τους δε πυροδότησαν ακόμη περισσότερο οι νέες φωτογραφίες του ερωτοχτυπημένου Τζάστιν να κάνει μασάζ στα πόδια της αγαπημένης του Σελένα, αλλά και το γεγονός ότι έσπευσε να την πάει στο πατρικό του στον Καναδά, προκειμένου να γνωρίσει την οικογένειά του.

Προχωρώντας χέρι-χέρι και ανταλλάσσοντας συνεχώς χάδια και φιλιά, το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ έκανε τη βόλτα του σε ένα πάρκο κοντά στο Τορόντο παρέα με τον πατέρα του Τζάστιν, Τζέρεμι και τα μικρότερα αδέρφια του Τζαζμίν και Τζάχον.

Μετά από όλα αυτά το twitter έχει πάρει φωτιά και τα μηνύματα για τη Σελένα Γκομέζ γίνονται όλο και πιο απειλητικά: «Μείνει μακριά από τον Τζάστιν παιδόφιλη… θα σε σκοτώσω το βράδυ στο μυρωδάτο κρεβάτι σου», «Θα σε σκοτώσω Σελένα και θα πετάξω το σώμα σου στα σκουπίδια», «Σκοτώστε τη Σελένα»…

Το μίσος ξεχυλίζει και στο facebook καθώς οι φαν της σελίδας «I hate Selena Gomez» (Μισώ την Σελένα Γκομέζ) έχουν ήδη ξεπεράσει τους 3.000.