Εκατόν είκοσι κυρίες, εκατόν είκοσι ευρώ κατ’ άτομο. Είναι πολλά αυτά τα χρήματα να διατεθούν για ένα γεύμα και μάλιστα σε περίοδο κρίσης; Μάλλον όχι αν αναλογιστεί κανείς ότι διατέθηκαν για τους σκοπούς ενός σωματείου με σοβαρό προφίλ και έργο όπως αυτό της Ελληνικής Εταιρείας Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων.

Οι εκατόν είκοσι κυρίες συγκεντρώθηκαν σε ένα χώρο που θα μπορούσαμε να πούμε ότι έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στην Αθήνα, το ολοκαίνουργιο εστιατόριο «Θεωρείο» της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Παρ’ ότι από κάποιες θεωρήθηκε στενόχωρος, ενώ κάποιες άλλες σχολίασαν την όχι και τόσο καλή ακουστική του, το «Θεωρείο» αποδείχτηκε ένας ζεστός χώρος με μεγάλο του πλεονέκτημα την ανεμπόδιστη θέα του στην Ακρόπολη.

Οι προσκεκλημένες των μελών του δ. σ. της ΕΛΕΠΑΠ παρακολούθησαν την παρουσίαση των εξελίξεων στα θεραπευτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΛΕΠΑΠ (σε ετήσια βάση αγκαλιάζει πάνω από 16.000 παιδιά με αναπηρία) στα πλαίσια της ολιστικής προσέγγισης αποκατάστασης.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ενδιαφέρουσα ξενάγηση στην έκθεση «Πολυγλωσσία» με έργα τριάντα Ελλήνων εκπροσώπων της σύγχρονης τέχνης, στον εκθεσιακό χώρο «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης» που θα φιλοξενείται εκεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου.