Μοναδικά κοστούμια και αξεσουάρ που αποτελούν την ανεκτίμητης αξίας συλλογή της διάσημης ηθοποιού Ντέμπι Ρέινολντς θα δημοπρατηθούν από τον οίκο «Profiles in History» στις 18 Ιουνίου στην Καλιφόρνια.

Η 79χρονη σήμερα ηθοποιός συνέλεγε όλα αυτά τα μυθικά κομμάτια τα τελευταία 50 χρόνια με σκοπό να εκτεθούν κάποια στιγμή σε ένα μουσείο. Ωστόσο, το όνειρό της δεν έγινε πραγματικότητα και τώρα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει αποφάσισε να τα δημοπρατήσει.

Το πασίγνωστο φόρεμα που φορούσε η Μέριλιν Μονρόε στην ταινία «Επτά χρόνια φαγούρα», η δαντελένια μάξι τουαλέτα που σχεδίασε η Σεσίλ Μπίτον για την Όντρεϊ Χέμπορν στην ταινία «Ωραία μου Κυρία», οι ρουμπινί παντόφλες που φορούσε η Τζούντι Γκάρλαντ στον «Μάγο του Οζ», αλλά και ένα από τα ακριβότερα φορέματα που έγιναν ποτέ για ταινία, η χρυσοποίκιλτη δημιουργία της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ από την ταινία «Hello, Dolly», είναι μερικά μόνο από τα 3.500 κομμάτια που θα δημοπρατηθούν σε λίγες ημέρες.

Την πλούσια συλλογή της Ντέμπι Ρέινολντς συμπληρώνουν επίσης, φορέματα της Λιζ Τέιλορ, της Γκρέτα Γκάρμπο, της Γκρέις Κέλι, αλλά και των Μάρλον Μπράντο, Ροκ Χάτσον, Ροντόλφο Βαλεντίνο κ.α