Είναι μοντέλο, μητέρα, τηλεπαρουσιάστρια, επιχειρηματίας, τώρα και … ιδιοκτήτρια site που ειδικεύεται σε ζητήματα life-style.

Ο λόγος για την πολυπράγμονα Χάιντι Κλουμ, η οποία σε συνεργασία με την ιστοσελίδα AOL και μαζί με μια ομάδα ειδικών σε ζητήματα ομορφιάς και μόδας λανσάρει το site heidiklum

Ο κομμωτής διασημοτήτων, Μάικλ ΄Αλεμαν, η καλλιτέχνης του μακιγιάζ, Λίντα Χέι και ο διακοσμητής εσωτερικών χώρων Μάικλ ΄Οστροου είναι κάποιοι από τους ειδικούς που θα μας προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

«Σ’ αυτό το site θα ρίχνετε ματιές στη ζωή μου», υπόσχεται η Χάιντι Κλουμ, υπογραμμίζοντας επίσης, ότι «θα υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Θέλετε απόδειξη; Οι συμβουλές της Σαμπρίνα Μπεντράνι για τα 10 καλύτερα προϊόντα ομορφιάς που κοστίζουν λιγότερο από 10 ευρώ!»

Ιστορίες σχετικές με τη μητρότητα, τις σχέσεις, και την υγεία θα πλαισιώνουν το site στο οποίο κάθε μέρα η Χάιντι Κλουμ θα εισηγείται και ένα συγκεκριμένο στιλ για τις φανατικές της θαυμάστριες. Όσες πιστές προσέλθετε.