Μια μυστήρια υπόθεση απαγωγής απασχολεί τις διωκτικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι απήγαγαν το απόγευμα της Κυριακής 67χρονο καρδιολόγο από το κτήμα του που βρίσκεται στη Σταμάτα Αττικής.

Στη συνέχεια ο 67χρονος, ο οποίος παλαιότερα είχε εργαστεί σε διάφορα νοσοκομεία και πλέον διατηρεί επιχείρηση με ιατρικά αναλώσιμα, φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον γιο του λέγοντάς του ότι τον απήγαγαν άγνωστοι, τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και ζητούν ως λύτρα για την απελευθέρωσή του 2.000.000 ευρώ.

Από εκείνη τη στιγμή τις διαπραγματεύσεις ανέλαβαν τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ για την εξέλιξη ενημερώνονταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 67χρονου εγκαταλελειμμένο στη περιοχή του Καματερού.

Τελικά το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από διαπραγματεύσεις και την καταβολή άγνωστου χρηματικού ποσού, οι δράστες άφησαν ελεύθερο τον γιατρό. Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχουν αναλάβει αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι θα πάρουν κατάθεση από τον 67χρονο προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.