Η είσοδος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στο ημίχρονο του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ _ και ενώ ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ομάδας τελούσε υπό τιμωρία _, δίνει το δικαίωμα ένστασης στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να διεκδικήσει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς που έχασε στο γήπεδο όπου ηττήθηκε (1-0).

Ο κ. Μπέος συνελήφθη ύστερα από εντολή της εισαγγελέως η οποία βρισκόταν στο γήπεδο, όμως επικαλέστηκε έντονη αδιαθεσία και διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Βόλου όπου μέχρι το πρωί της Δευτέρας (23/5) βρισκόταν υπό φρούρηση!

Το περιστατικό της εισόδου του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου στα αποδυτήρια _ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το έκανε για να ζητήσει ένα χάπι από τον γιατρό της ομάδας _ δεν πιστοποιείται από το φύλλο αγώνα, ωστόσο η ΑΕΚ (φέρεται ότι) έχει στα χέρια της οπτικοακουστικό υλικό το οποίο θα παρουσιάσει ως αποδεικτικό στοιχείο, ενώ θα επικαλεστεί και την εντολή της αρμοδίου εισαγγελέως για τη σύλληψη του κ. Μπέου.

Το νομικό επιτελείο της Ενωσης θα αποφανθεί τις επόμενες ώρες αν υπάρχουν καλές πιθανότητες δικαίωσης για την ΑΕΚ η οποία καταθέτοντας ένσταση θα διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς επικαλούμενη το άρθρο 19 (παράγραφος 5) του ΚΑΠ (Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου) που προβλέπει τα εξής:

«Απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και η συμμετοχή στον αγώνα φυσικού προσώπου που έχει τιμωρηθεί με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα (εφόρου, προπονητή, φυσιοθεραπευτή κ.ά.). Τυχόν συμμετοχή είναι αντικανονική και σε περίπτωση ένστασης εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 23 παράγραφος 11. Τυχόν είσοδος άλλου τιμωρημένου προσώπου (εκτός ποδοσφαιριστών) έχει ως συνέπεια, σε περίπτωση ένστασης ή καταγγελίας, την απώλεια του αγώνα για την υπαίτια ομάδα».