Εκτός πλέι οφ έμειναν ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα με απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ. Οι δύο ΠΑΕ δεν έλαβαν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, που σημαίνει ότι χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν μέσω των πλέι οφ την άνοδο στην Α΄ Εθνική. Αντίθετα δικαιώθηκαν σε δεύτερο βαθμό ο Πανθρακικός και η Δόξα Δράμας, οι φάκελοι των οποίων σε πρώτο βαθμό είχαν κοπεί λόγω προβλημάτων στις υποδομές.

Ο ΟΦΗ ούτε σε πρώτο βαθμό είχε λάβει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας λόγω χρεών. Αναφορικά με τα Τρίκαλα ήρθαν τα πάνω – κάτω καθώς σε πρώτο βαθμό είχαν αδειοδοτηθεί, όμως έπειτα από καταγγελία ποδοσφαιριστών για χρέη της ΠΑΕ Τρικάλων με τελεσίδικες αποφάσεις, υπέβαλε ένσταση το ΔΣ της ΕΠΟ η οποία έγινε αποδεκτή.

Με δεδομένο ότι ο Διαγόρας δεν μπήκε στη διαδικασία να καταθέσει φάκελο αδειοδότησης, στα πλέι οφ για το ένα εισιτήριο που οδηγεί στην Σούπερ Λίγκα θα αγωνισθούν ο Λεβαδειακός (4 βαθμοί), η Δόξα Δράμας (2), ο Πανθρακικός 1 και η Βέροια 0. Τα πλέι οφ αρχίζουν το Σάββατο 28 Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανθρακικός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 3.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

4.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Τρίκαλα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League».