Πως λέμε δύο σε ένα; Κάπως έτσι συνδυάστηκε το ανοιξιάτικο πάρτι και η επίδειξη μόδας με την υπογραφή Kathy Heyndels που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/5) στο χώρο του οίκου στο Κολωνάκι. Ενός οίκου που δεν έχει στερηθεί τη βασική του πελατεία λόγω συγκεκριμένης οικονομικής πολιτικής που δεν αποκλείει τα χαμηλά βαλάντια από τη μόδα.

Ο γιος της σχεδιάστριας και ιδρύτριας του οίκου, Γιάννης Τόγκος, ο οποίος κρατά τα ηνία του, ήταν ο οικοδεσπότης μιας βραδιάς η οποία, όπως συνηθίζεται στις επιδείξεις μόδας στην Ελλάδα, άργησε να αρχίσει.

Οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν την υπομονή τους, αλλά στο τέλος του σόου (εκεί κοντά στα μεσάνυχτα!) η γενική αίσθηση ήταν ότι τουλάχιστον παρουσιάστηκαν προτάσεις ευκολοφόρετες με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους τη θηλυκότητα.

Τι έχει να μας προτείνει ο οίκος για το καλοκαίρι; Λαμπερά χρώματα, αλλά και έμφαση σε κλασικές αξίες όπως το λευκό και οι γήινες αποχρώσεις.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές τα καυτά σορτς, αλλά και τα παντελόνια σωλήνες, ενώ σταθερά επαναλαμβανόμενα μοτίβα ήταν το σατέν, οι διαφάνειες και τα κρόσια. Τα φορέματα έφταναν στο ύψος του γονάτου, ενώ δεν έλειψαν και οι μακριές, αέρινες, τούλινες τουαλέτες. Πάρτε μια γεύση.