Φραστική επίθεση εναντίον του (απόντος από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας) προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρου Αδαμίδη, φέρεται να εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λίγκας και του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής που έγινε την Τρίτη (17/5).

Αιτία τα χουλιγκανικά έκτροπα πριν και μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο (30/4 στο ΟΑΚΑ), καθώς, μεταξύ άλλων, τα επεισόδια στον τελικό προκάλεσαν την αναστολή πληρωμών από τον ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Μαρινάκης φέρεται να είπε στο ΔΣ της Λίγκας για τον κ. Αδαμίδη: «Είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρει και δημιουργεί καταστάσεις. Δεν επιτρέπεται να βγάζει ανακοίνωση και να αποκαλεί τον Ατρόμητο «ομάδα της γειτονιάς». Μας δημιουργεί συνέχεια προβλήματα. Δεν μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον ΟΠΑΠ».

Απαντώντας με ανακοίνωσή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο κ. Αδαμίδης ανέφερε: «Χωρίς καμία έκπληξη πληροφορήθηκα την για μια ακόμη φορά ανούσια επίθεση του Προέδρου της Superleague κ. Μαρινάκη προς το πρόσωπό μου και την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Superleague.

Κουράστηκα και απαξιώ να ασχολούμαι με παράγοντες που θέλουν να παρουσιάζονται ως τιμητές και υπερασπιστές των πάντων αγνοώντας κατ’ επανάληψη τη θεσμική τους ιδιότητα, η οποία φαίνεται τους δίνει άλλοθι για τα όποια απωθημένα τους.

Το ποιος είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο το κατέγραψε φέτος η ιστορία. Και δυστυχώς κ. Μαρινάκη, η ιστορία δεν καταλαβαίνει ούτε από πιέσεις ούτε από απειλές».