Σε ένα θεαματικό σόου πλήθος σταρ του Χόλιγουντ τίμησε με την παρουσία του την Όπρα Γουίνφρεϊ χθες το βράδυ (Τρίτη 17/5).

Ο λόγος για τα γυρίσματα ενός εκ των τελευταίων επεισοδίων για το κλείσιμο της 25ης και τελευταίας τηλεοπτικής σεζόν της διάσημης εκπομπής της, τα οποία θα μεταδοθούν την επόμενη εβδομάδα. Και όλα αυτά μπροστά σε ένα κοινό 13.000 ένθερμων φαν της.

Ο Τομ Χανκς στον ρόλο του οικοδεσπότη άνοιξε το σόου λέγοντας στην Όπρα: «Απόψε περιβάλλεσαι μόνο από αγάπη» και δήλωσε ευτυχισμένος που έχει μια φίλη που έχει κάνει τόσα πολλά για τους θεατές της.

Φυσικά πολλά ειπώθηκαν για το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο της βασίλισσας των τοκ σόου και ακόμη περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο ενέπνευσε όλα αυτά τα χρόνια πλήθος ανθρώπων.

«Δεν είναι μυστικό ότι για εκατομμύρια ανθρώπων η Όπρα υπήρξε πηγή έμπνευσης» ανέφερε η Μαντόνα, η οποία ήταν ανάμεσα στα celebrities που παρευρέθηκαν στο σόου.

«Είναι μια αυτοδημιούργητη γυναίκα που είναι στην κορυφή του «παιχνιδιού» 25 ολόκληρα χρόνια και που συνεχίζει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ονειρεύονται, να δουλεύουν σκληρά, να διαβάζουν, να ρωτούν, να εκπαιδεύονται ανεξάρτητα από το ποιοι είναι ή από που προέρχονται».

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων των σόου της Δευτέρας και της Τρίτης (23 και 24 Μαϊου αντίστοιχα) -το τελευταίο θα μεταδοθεί την Τετάρτη 25/5- ήταν γεμάτα εκπλήξεις για την Γουίνφρεϊ, η οποία ήταν συνεχώς συγκινημένη.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη ήταν όταν καλωσόρισε στο σόου της τον αστέρα του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν, συγκινήθηκε όταν ο Τζέιμι Φοξ της αφιέρωσε το «Isn’t she lovely», ενώ όλο το κοινό σηκώθηκε όρθιο όταν ο Στίβι Γουόντερ έπαιξε στο πιάνο ένα κομμάτι που έγραψε για εκείνη.

Οι φίλες της , δημοσιογράφοι Γκέιλ Κινγκ και Μαρία Σράιβερ, ήταν επίσης δίπλα της στις τελευταίες της εκπομπές, ενώ η Ντακότα Φάνινγκ με ένα γκρουπ νεαρών φαν -μία εκ των οποίων ευχαρίστησε την Όπρα για την βοήθειά της να μην νιώθει ντροπή για την κακοποίηση της, αλλά κυρίως να καταλάβει ότι δεν έφταιγε η ίδια- δήλωσε: «Είμαστε τα μωρά του σόου σου Όπρα. Η φωνή σου υπήρξε το σάουντρακ της ζωή μας».

Αλλά και η Μπιγιονσέ πριν τραγουδήσει το νέο της hit «Run the World (Girls)» ευχαρίστησε την Όπρα που έχει βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες να καταλάβουν την αξία τους, το ποιες είναι και το κυριότερα πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν.

Την χιουμοριστική νότα έδωσε ο κωμικός Τζέρι Σίνφιλντ ο οποίος ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του την οικοδέσποινα του σόου γιατί δίδαξε στους άντρες πως να είναι καλύτεροι σύζυγοι και πως να τα βγάζουν πέρα στις συζυγικές διαφωνίες. «Απλά ακούστε και απαντήστε στην ερώτηση, όπως στην Όπρα» είπε με χιούμορ.

Βέβαια, οι φαν της Όπρα μπορεί να χάσουν την απογευματινή τους συντροφιά, αλλά σίγουρα δεν θα της πουν αντίο. Η Γουίνφρεϊ έχει ήδη το δικό της καλωδιακό δίκτυο με τον τίτλο «OWN», το οποίο είναι μια συνεργασία της Winfrey’s Harpo Productions και του Discovery Networks.

«Όπρα θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε νέο σου σχέδιο και όραμα» ορκίστηκε ο Τομ Κρουζ, αφού πρώτα της είπε ότι σύσωμη η οικογένειά του, από την μητέρα και την αδερφή του μέχρι τη σύζυγό του, όλοι λατρεύουν την εκπομπή της και ήταν πολύ περήφανες όταν πρωτοεμφανίστηκε στο σόου της το 1988.

Για να δείτε σχετικό βίντεο από τα γυρίσματα του σόου με τους διάσημους προσκεκλημένους επί σκηνής πατήστε εδώ