Η διάσημη εκδότρια της Αμερικάνικης Vogue έχει δημοσίως εκφράσει την θέση της περί ισότητας στον γάμο για όλους.

Σε ένα βίντεο που δημιουργήθηκε για την καμπάνια των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «New Yorkers for Marriage Equality» η Άννα Γουίντουρ εξηγεί: «Δεδομένου ότι έχω το δικαίωμα να πω «I do» (δέχομαι) στον γάμο, άλλο τόσο θεμελιώδες είναι το δικαίωμά μου να ψηφίζω. Η ώρα έφτασε, σας παρακαλώ ακολουθήστε με να στηρίξουμε την ισότητα στον γάμο για όλους τους Νεοϋορκέζους».

Ο αναλυτής Μπράιαν Έλνερ δήλωσε στην WWD (Women’s Wear Daily) ότι «η Γουίντορ ξέρει καλά την διαφορά ανάμεσα σε μια περαστική μόδα και σε μια κλασική μάρκα. Η ισότητα αποτελεί σήμα κατατεθέν της Νέας Υόρκης».

Η Άννα Γουίντορ είναι μία από τις προσωπικότητες στη μεγάλη λίστα που έχει ταχθεί υπέρ των γάμων των ομοφυλοφίλων, συμπεριλαμβανομένων του δημάρχου Μάικλ Μπλούμπεργκ, των γερουσιαστών Τσακ Σούμερ και Κίρστεν Γκίλιμπραν, της Μπάρμπαρα Μπους, του Ράσελ Σίμονς, της Τζουλιάν Μουρ, του Κένεθ Κολ κ.α

Ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Μαρκ Κουόμο που υποστηρίζει την νομοθεσία για τον γάμο των ομοφυλοφίλων ελπίζει να τον περάσει στο σχετικό ψήφισμα στις 20 Ιουνίου.