Ο συμπρωταγωνιστής του Τζόνι Ντεπ και βραβευμένος με Όσκαρ Τζέφρι Ρας, αποκάλυψε ότι ο γνωστός ηθοποιός ήταν τόσο αποφασισμένος να δημιουργήσει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο πλατό της νέας ταινίας των Πειρατών της Καραϊβικής ώστε επέμενε να γίνουν οι πρόβες σε μπαρ.

Ο 47χρονος Τζόνι Ντεπ που πρωταγωνιστεί ως Τζακ Σπάροου στην 4η κατά σειρά ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής της Ντίσνεϊ, «Οι πειρατές της Καραϊβικής σε άγνωστα νερά», «βούτηξε» τους συντελεστές της από τα στούντιο της Ντίσνεϊ όπου γινόταν η ανάγνωση των διαλόγων και τους μετέφερε σε ένα μπαρ εν ονόματι Viper Room (που τότε του ανήκε αλλά αργότερα το πούλησε).

Η ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής σε άγνωστα νερά» έχουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Ρομπ Μπάρσαλ, ενώ εκτός από τον Τζέφρι Ρας, τον Τζόνι Ντεπ πλαισιώνουν οι Πενέλοπε Κρουζ και ο Ιαν Μακ Σέιν.

Το 2003, οι «Πειρατές της Καραϊβικής, η κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού» έφεραν μια αύρα δροσιάς στο στούντιο της Ντίσνεϊ.

Μια πειρατική περιπέτεια, εμπνευσμένη από ένα θέμα σε ένα πάρκο της Ντίσνεϊ που έκανε θραύση στα ταμεία. Η ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» έδωσε μια εξωτική χροιά στα χολιγουντιανά παραμύθια της νέας χιλιετίας, καθιερώνοντας την κωμική φιγούρα του κουρσάρου Κάπτεν Σπάροου, τον οποίο συνεχίζει να ενσαρκώνει με αυτοσαρκασμό ο Τζόνι Ντεπ.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 19η Μαϊου.