Στα 51 του χρόνια, ο τραγουδιστής και μουσικός Μπράιαν ΄Άνταμς έγινε πατέρας για πρώτη φορά σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People. Η σύντροφός του Αλίσια Γκριμάλντι, ρόκερ, φωτογράφος και συνεργάτιδά του, του χάρισε πρόσφατα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Είμαι πολύ περήφανος που ανακοινώνω ότι στις 22 Απριλίου γεννήθηκε η Μιραμπέλα Μπάνι», δήλωσε ο Μπράιαν Άνταμς. «Έφτασε όπως όλα τα καλά πασχαλινά κουνελάκια…» ανέφερε ο μουσικός. «Μητέρα και κόρη είναι και οι δύο υγιείς και χαρούμενες».

Ο Μπράιαν Άνταμς είχε για πρώτη φορά ανακοινώσει τον περασμένο Μάρτιο ότι θα γίνει πατέρας αναφέροντας ότι η Γκριμάλντι «με βοήθησε να ξεκινήσω το ίδρυμά μου πριν από χρόνια και, όπως φαίνεται, τώρα θα «τρέχει» και την οικογένεια».

Ως γνωστόν, ο Μπράιαν Άνταμς αναφέρεται στο στήσιμο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «The Bryan Adams Foundation» τον οποίο η προσωπική του βοηθός βοήθησε να στήσουν το 2004.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη σχέση του γνωστού -κυρίως από τις επιτυχίες του τη δεκαετία του ’80- ρόκερ με τη προσωπική του βοηθό δεν είχαν αντιληφθεί ούτε οι προσωπικοί του φίλοι.

Ο Μπράιαν Άνταμς πρόκειται να επαναλάβει την περιοδεία του τον Ιούνιο. Μια περιοδεία με ιδιαίτερα πολλές στάσεις σε πόλεις των ΗΠΑ.