Το είχε πει η Μαράια Κάρεϊ. Τα ονόματα των δίδυμων παιδιών της θα ξεκινούσαν με το γράμμα Μ. Και ήρθε η ώρα να το επιβεβαιώσει: σύμφωνα με το Twitter της 41χρονης, βραβευμένης με Γκράμι, τραγουδίστριας, τα ονόματα που αποφάσισε να δώσει στα νεογέννητα δίδυμα που πριν από λίγες μέρες απέκτησε με τον αμερικανό ηθοποιό και ράπερ Νικ Κάνον είναι Μορόκαν Σκοτ Κάνον και Μονρό Κάνον.

Σύμφωνα με τις διαδικτυακές αποκαλύψεις της Μαράια Κάρεϊ, το όνομα Μορόκαν επιλέχθηκε επειδή είναι το μεσαίο όνομα του πατέρα του, αλλά και επειδή το πολυτελές διαμέρισμα της Νέας Υόρκης όπου ο Κάνον έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια ονομάζεται «δωμάτιο Μορόκαν».

Το όνομα Μονρό δόθηκε στην κόρη του ζεύγους -όπως εύκολα συμπεραίνει κανείς- από τη Μέριλιν Μονρό, η οποία πάντα αποτελούσε έμπνευση για την σταρ, όπως η ίδια αποκαλύπτει.

Η Μαράια Κάρεϊ και ο Νικ Κάνον έγιναν γονείς το περασμένο Σάββατο σε κλινική του Λος Άντζελες. Η ημερομηνία γέννησης των δίδυμων παιδιών τους συνέπεσε με εκείνη της τέταρτης επετείου τους.

«Η γυναίκα μου μόλις μου έδωσε το πιο συγκλονιστικό δώρο επετείου στη ζωή…», δήλωσε ο Νικ Κάνον. Η πρώτη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μαράια Κάρεϊ έγινε τον Οκτώβριο του 2010 στο Access Hollywood’s.