Ποιος μήνας του μέλιτος; Ο φρεσκοπαντρεμένος πρίγκιπας Γουίλιαμ το’ ρίξε στη δουλειά. Την Τρίτη, τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον -που, σύμφωνα με εκτιμήσεις, βρήκε από μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια μέχρι 2,4 δις θεατές σε όλο τον κόσμο- επέστρεψε στη βάση της RAF (Royal Air Force) όπου υπηρετεί. «Είναι μια κανονική ημέρα δουλειάς», ανέφερε εκπρόσωπος του υπουργείου Αμύνης σχετικά με την επιστροφή του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Υπολογίζεται ότι περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι βρέθηκαν στους δρόμους του Λονδίνου την περασμένη Παρασκευή που πραγματοποιήθηκε ο πολυαναμενόμενος γάμος, ο πιο προβεβλημένος μετά το γάμο των γονιών του Γουίλιαμ, Καρόλου και Νταϊάνας το 1981.

Οι υποθέσεις για το που θα περάσουν τελικά οι νεόνυμφοι το μήνα του μέλιτος (όταν, βέβαια, έρθει η ώρα) είναι πολλές και ποικίλες. Ως επικρατέστεροι προορισμοί συζητιούνται η Κένυα και τα νησιά της Καραϊβικής.

Εν τω μεταξύ, η δημιουργός του νυφικού της Κέιτ Μίντλετον, Σάρα Μπάρτον (που βρίσκεται στο τιμόνι του οίκου Alexander McQueen μετά τον τραγικό θάνατο του σχεδιαστή) ανέφερε την Τρίτη στο Saks Fifth Avenue ότι η πρόσκληση για να δημιουργήσει το νυφικό ήρθε από το παλάτι.

Επίσης, πρόσθεσε ότι το κατά γενική ομολογία κομψότατο νυφικό ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας της ίδιας και της Κέιτ. «Η πριγκίπισσα είναι μια από τις πλέον αξιαγάπητες γυναίκες που έχω γνωρίσει…», κατέληξε.