• Αναζήτηση
 • Πτώση στις τιμές του πετρελαίου

  Ευφορία στις διεθνείς χρηματαγορές σκόρπισε η αναγγελία του θανάτου του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια καταγράφουν άνοδο ενώ σε ανοδική τροχιά κινείται και ο δείκτης προθεσμιακών συμβολαίων στις ΗΠΑ. Η τιμή του πετρελαίου καταγράφει πτώση καθώς οι επενδυτές εκφράζουν με αυτόν τον τρόπο αισιοδοξία λόγω της θανάτωσης του πλέον επικίνδυνου τρομοκράτη.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ευφορία στις διεθνείς χρηματαγορές σκόρπισε η αναγγελία του θανάτου του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

  Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια καταγράφουν άνοδο ενώ σε ανοδική τροχιά κινείται και ο δείκτης προθεσμιακών συμβολαίων στις ΗΠΑ.

  Με θετικό πρόσημο άνοιξαν τα χρηματιστήρια στο Λονδίνο, τη Φραγκφούρτη και το Παρίσι. Ο δείκτης Nikkei στην Ιαπωνία σημειώνει άνοδο κοντά στο 1%. Τα υπόλοιπα κυριότερα ασιατικά χρηματιστήρια (Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ταϊλάνδη, Σιγκαπούρη, Μαλαισία) θα παραμείνουν σήμερα κλειστά λόγω εορτών.

  Η τιμή του πετρελαίου καταγράφει πτώση καθώς οι επενδυτές εκφράζουν με αυτόν τον τρόπο αισιοδοξία λόγω της θανάτωσης του πλέον επικίνδυνου τρομοκράτη. Το αμερικανικό αργό υποχωρεί κατά περίπου 1,% με την τιμή του να κυμαίνεται στα 112,3 δολάρια το βαρέλι.

  Οικονομία