Τρεις χιλιάδες εκλεκτοί καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν στο επίσημο Δείπνο των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο λόμπι του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Hilton, στην Ουάσινγκτον.

Πλήθος αστέρων του Hollywood και δημοσιογράφων έδωσαν το παρών, αλλά την παράσταση έκλεψαν η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Σον Πεν, οι οποίοι επέλεξαν αυτή την εκδήλωση για να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Αν και δεν περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί κατά την είσοδό τους -η ίδια έφτασε αγκαζέ με τον αδερφό της- ωστόσο κατά την διάρκεια του πάρτι ήταν συνέχεια μαζί και στο τέλος της βραδιάς αποχώρησαν πιασμένοι χέρι-χέρι προκαλώντας τα φλας των παπαράτσι.

Εκτός φυσικά από το προεδρικό ζεύγος Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα στο Δείπνο των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου παρευρέθηκαν προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, των media καθώς και πλήθος αστέρων του Χόλιγουντ. Μεταξύ άλλων έδωσαν τον παρόν οι Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του, Μάικλ Ντάγκλας, Μίλα Κούνις, Άννα Πάκουιν, Τζέσικα Άλμπα, Άλεκ Μπόλντουιν, Ντονατέλα Βερσάτσε, Τζον Μπον Τζόβι, Κριστίν Ντέιβις, Κιμ Καρντάσιαν, οι δημοσιογράφοι Λίντα Ντάβιντσον από την «Washington post», Κέιτ Κούρικ από το τηλεοπτικό δίκτυο CΒS,Τζέι Λένο και πολλοί άλλοι.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος αποζημίωσε το κοινό με μια ομιλία που είχε αρκετές δόσεις χιούμορ, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει στους επικριτές του -μεταξύ των οποίων και ο Ντόλαντ Τραμπ που βρισκόταν εκεί-, αλλά και στον ηθοποιό Ματ Ντέιμον -άλλοτε φανατικό υποστηρικτή του- ο οποίο πρόσφατα είχε δηλώσει απογοητευμένος από την πολιτική του Ομπάμα.

Δείτε τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί