Διαβάστε αυτό το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον… βλάσφημο «Guardian»: «Τα λαμπερά μαλλιά και τα μακριά πόδια της Κέιτ είναι ένας θρίαμβος της θέλησης επί της γενετικής. Ενώ ο άνδρας της μπορεί να ανιχνεύσει την καταγωγή του αίματος του διά μέσου των αιώνων, η Κέιτ είναι μια κοινή θνητή- πράγμα που σημαίνει ότι πριν από μόλις 150 χρόνια οι πρόγονοί της δεν ήταν παρά σωροί από λάσπη και βλέννες! (…) Ολα άλλαξαν όμως όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Αντριους: εκεί πήρε το πτυχίο της στα ακριβά κοντά φορέματα και στις δερμάτινες μπότες και έκλεψε την καρδιά του πρίγκιπά της»!

Οσο για τον γαλαζοαίματο Γουίλιαμ, η περιγραφή των σπουδών του είναι «όλα τα λεφτά»: «Σπάζοντας την οικογενειακή παράδοση, που θέλει τους διαδόχους του θρόνου να πηγαίνουν στο Κέιμπριτζ, παρά το γεγονός ότι ο μέσος άγγλος πρίγκιψ δεν διαφέρει διανοητικά από ένα σφιχτό βραστό αβγό (!), ο Γουίλιαμ παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο του Σεντ Αντριους. Εκεί, εκτός από το ότι γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, σπούδασε αρχικά ιστορία της τέχνης, αλλά τελικά απέκτησε πτυχίο στη γεωγραφία, παρά το γεγονός ότι στην πτυχιακή του εργασία έγραψε πως το ένα πέμπτο του πλανήτη «ανήκε τον παλιό καιρό στη γιαγιά μου»!

Εξίσου ανεκτίμητο και το ψευδοτηλεγράφημα του υποτιθέμενου υπερπράκτορα των μυστικών υπηρεσιών JLop- κάτι σαν τον 007- προς τον πρίγκιπα: «Κύριε, όλα πηγαίνουν καλά. Απλά σας υπενθυμίζω ότι πριν από την κοινή σας εμφάνιση στο μπαλκόνι θα προηγηθεί σύντομη τελετή για την εισδοχή της συζύγου σας στη Νovus Οrdo Seclorum. Είναι πολύ εύκολο- απλά θα βάλει τον μαύρο μανδύα και θα ορκιστεί υπακοή στην Παγκόσμια Μυστική Κυβέρνηση ενώπιον της Μεγαλειότητάς της, του Πρίγκιπα της Ουαλλίας και εκπροσώπων από τους Ελευθεροτέκτονες, τους Ιlluminati, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, της οικογένειας Ρότσιλντ, του ΟΗΕ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Δεν θα πάρει πολύ, το πολύ 20 λεπτά, μαζί με τη θυσία»!

Πολύ γέλιο έχει πέσει όμως και με τα στοιχήματα, αφού οι μπουκμέικερ πλήρωναν 25 προς 1 την πιθανότητα ο Γουίλιαμ να ήταν τόσο μεθυσμένος την ώρα του γάμου ώστε να έχανε τα λόγια του και να μην μπορούσε να ανταλλάξει τους όρκους… Εννέα προς 1 παίζεται η πιθανότητα (γράψε: βεβαιότητα) ότι ο πρίγκιψ Φίλιππος θα συλληφθεί από τις κάμερες να κοιμάται την ώρα της τελετής, ενώ οι πιθανότητες να γεννήσει το βασιλικό ζεύγος γιο που θα παίξει σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ανέρχονται σε 1.001 προς 1! Αν, πάλι, γεννηθεί κορίτσι, οι πιθανότητες να γίνει εξώφυλλο στη «Vogue» πριν από τα 18 είναι μόλις… 34 προς 1.
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ