Σύγχυση

Η υπουργός Περιβάλλοντος βολιδοσκόπησε χθες τις διαθέσεις των δημοτικών αρχόντων της Κερατέας και ζήτησε τις προτάσεις τους. Σε αρκετούς δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η κυβέρνηση συζητεί τα πάντα και ορισμένοι έμειναν με την εντύπωση ότι τελεί υπό αίρεση το αρχικό σχέδιο, χωρίς να είναι εξασφαλισμένη η ταχεία προώθηση μιας άλλης, εφικτής και εξίσου αποτελεσματικής για τη διαχείριση των σκουπιδιών, λύσης.

Σύγχυση | tovima.gr

Η υπουργός Περιβάλλοντος βολιδοσκόπησε χθες τις διαθέσεις των δημοτικών αρχόντων της Κερατέας και ζήτησε τις προτάσεις τους.

Σε αρκετούς δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η κυβέρνηση συζητεί τα πάντα και ορισμένοι έμειναν με την εντύπωση ότι τελεί υπό αίρεση το αρχικό σχέδιο, χωρίς να είναι εξασφαλισμένη η ταχεία προώθηση μιας άλλης, εφικτής και εξίσου αποτελεσματικής για τη διαχείριση των σκουπιδιών, λύσης.

Κανείς δεν υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να αναζητηθούν τρόποι αντιμετώπισης των όποιων συνεπειών για τους κατοίκους της περιοχής.

Ωστόσο, απαιτείται σοβαρότητα, αναγνώριση του προβλήματος απ’ όλα τα διαπραγματευόμενα μέρη και κατανόηση τόσο της έλλειψης πόρων όσο και των χρονικών περιθωρίων.

Ο κίνδυνος να παραταθούν οι συζητήσεις και η υπόθεση να παραπεμφθεί στις ελληνικές καλένδες είναι σοβαρός.

Οπως και να διαμορφωθεί πεδίο για αντίστοιχα μέτωπα αλλού, με πρώτο τη Φυλή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk