Μέσα σε μια ώρα εξαφανίστηκαν τα επιπλέον 2.500 «μαγικά χαρτάκια» που εξασφάλισε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τους οπαδούς της εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο Αθηνών στο ΟΑΚΑ (Σάββατο 30/4, 20.30). Οι υπάλληλοι των εκδοτηρίων στη λεωφόρο Κύμης αντίκρισαν μια… λαοθάλασσα διψασμένων οπαδών, που σχημάτισαν ουρές από τις εννέα το πρωί. Ελάχιστοι ικανοποιήθηκαν σε σχέση με την τεράστια ζήτηση και τον περιορισμό των δύο εισιτηρίων ανά άτομο και εκατοντάδες έφυγαν από το ΟΑΚΑ με σκυμμένο κεφάλι.

Τα εκδοτήρια άνοιξαν γύρω στις 11 παρά τέταρτο και σε λιγότερο από μια ώρα τα εισιτήρια είχαν κάνει… φτερά, ενώ επί δύο – τρεις ώρες επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στη λεωφόρο Κύμης από τα σταθμευμένα οχήματα. Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τους οπαδούς της ότι δεν προβλέπεται να παραλάβει άλλα εισιτήρια, έτσι οι τυχεροί που εξασφάλισαν πρόσβαση στις κερκίδες του ΟΑΚΑ θα αγγίζουν τους 35.000 θεατές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι τα περίπου 35.000 εισιτήρια που παρέλαβε από την ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου της 30ης Απριλίου εξαντλήθηκαν ολοκληρωτικά και επιθυμεί να τους ευχαριστήσει για τη δυναμική ανταπόκριση και παρουσία τους σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει τον υψηλότερο αριθμό εισιτηρίων που μπορούσε και να τα διαθέσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.Ζητούμε την κατανόηση όσων δεν κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήριο, καθώς ήταν αδύνατον τα 35.000 κομμάτια να επαρκέσουν για τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ σε Ελλάδα και εξωτερικό».