Κατηγορηματικά διέψευσε τα δημοσιεύματα περί αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό ο πορτογάλος τεχνικός κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο 65χρονος με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ (www.pao.gr) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι έχει συμβόλαιο με το Τριφύλλι και ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

«Ενημερώθηκα σήμερα ότι σύμφωνα με «πληροφορίες από το φιλικό μου περιβάλλον” έχω αποφασίσει να φύγω από τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Αυτή η πληροφορία είναι ψευδής. Εχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι να συγκεντρωθώ τόσο εγώ όσο και η ομάδα στην επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την επικράτηση στα play off» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φερέιρα, ο οποίος συμπλήρωσε αναφορικά με το μέλλον: «Ηδη έχω συζητήσει με τη διοίκηση και θα συζητήσω εκ νέου και προσεχώς για την επόμενη μέρα της ομάδας».

Με την παρούσα δήλωση ο κόουτς Φερέιρα θέλησε να βάλει τέλος στην έντονη φημολογία και στα σενάρια που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες περί αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό μετά το φινάλε του πρωταθλήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, ο 65χρονος προπονητής βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή ο Πορτογάλος κ. Κάρλος Φρέιτας, που είχε φέρει τον κ. Φερέιρα στο Τριφύλλι.

Προφανώς, με την εν λόγω δήλωση οι Πράσινοι και ο ίβηρας τεχνικός θέλησαν να βάλουν ένα οριστικό τέλος στην προπονητολογία που επικρατεί εσχάτως στο Τριφύλλι. Αλλωστε, η αποκάλυψη του κ. Φερέιρα περί συζητήσεων με τη διοίκηση για την επόμενη ημέρα της ομάδας καταδεικνύει ότι ο σχεδιασμός για τον ΠΑΟ της επόμενης σεζόν έχει αρχίσει σύμφωνα (και) με τα «θέλω» του πορτογάλου προπονητή.