Βοηθός Γενικός Διευθυντής Δραστηριοτήτων Εξωτερικού του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος, μέχρι σήμερα Βοηθός Γενικός Διευθυντής Οικονομικών της Τράπεζας.

Με την απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου, κ. Απόστολου Ταμβακάκη. ο κ. Κυριακόπουλος υπάγεται στον Γενικό Διευθυντή Δραστηριοτήτων Εξωτερικού, κ. Α. Λεώπουλο.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Κυριακόπουλος έχει συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία όλων των σημαντικών διεθνών συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας τα τελευταία χρόνια.

Σύντομο βιογραφικό
Ο κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος ορίστηκε Βοηθός Γενικός Διευθυντής Οικονομικών στην Εθνική Τράπεζα τον Απρίλιο του 2009.

Είναι πρόεδρος των εταιριών Εθνική Κτηματικής Εκμετάλλευσης και Κάδμος, αντιπρόεδρος των ΛΑΡΚΟ, Planet, Γενικές Αποθήκες της Ελλάδος, Εθνική Κεφαλαίου και Grand Hotel Summer Palace , ενώ είναι μέλος Δ.Σ. στις εταιρείες Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης, Εθνοdata, Εθνοplan, EΚΤΕΝΕΠΟΛ, Εθνική Factors και Εθνική Asset Management.
Από τον Αύγουστο του 2002 ως τον Απρίλιο του 2009 ήταν Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας, στην οποία εντάχθηκε το 1977.

Ο κ. Ι. Κυριακόπουλος είναι κάτοχος πτυχίων Μαθηματικών και Οικονομικών από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Master’s στη Στατιστική & Επιχειρησιακή Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Loughborough (Μ. Βρετανία).