Περισσότερα από $100.000 στοίχισε στην Μαράια Κάρεϊ και στον σύζυγό της Νικ Κάνον η διακόσμηση του παιδικού δωματίου στην έπαυλή τους στο Μπελ Αιρ της Καλιφόρνια.

Έτσι τουλάχιστον αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της σε αμερικάνικο περιοδικό, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, ενώ ο σύζυγός της πρόσθεσε: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον για τα μωρά. Όλα είναι αρμονικά συνδυασμένα, αλλά με διαφορετικά έπιπλα για κάθε παιδί έτσι ώστε να τα υποδεχτούμε σαν ξεχωριστές προσωπικότητες».

Βέβαια, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ηθοποιού-ράπερ-τηλεστάρ Νικ Κάνον, το ζευγάρι διαμένει συχνά και στο πολυτελές διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη, όπου έχει ετοιμάσει ένα εξίσου «υπερπαραγωγή» παιδικό δωμάτιο.

Η διάσημη τραγουδίστρια από την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης της, έχει γίνει η χαρά του τύπου και των παπαράτσι, καθώς δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της και μιλά συνεχώς για την πιο σημαντική στιγμή της ζωή της.

«Αισθάνομαι ότι η μητρότητα είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά έρχονται για να μας διδάξουν πως να γίνουμε καλοί γονείς και γενικότερα καλύτεροι άνθρωποι» έχει δηλώσει στο παρελθόν η 41 ετών ντίβα της μουσικής.

Πριν λίγες ημέρες αναστάτωσε και πάλι τα ΜΜΕ με μια αποκαλυπτική φωτογράφιση με την φουσκωμένη κοιλιά της που συζητήθηκε αρκετά.