Στην πιο μαύρη περίοδο της Ιστορίας της μπήκε η ΑΕΚ, που την Μ.Τετάρτη ήπιε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού. Ο Αγγελος Κορωνιός, περίλυπος, δήλωσε ότι αναλαμβάνει το μερίδιο που του αντιστοιχεί τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να προσπαθήσουν για να επανέλθει η Ενωση εκεί που ανήκει.

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη στεναχώρια μου. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ΑΕΚ. Μια ιστορική ομάδα έπεσε κατηγορία. Θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη μας. Και εγώ το δικό μου μερίδιο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Ευχόμαστε να ξαναφέρουμε την ΑΕΚ εκεί που πραγματικά ανήκει. Για το παιχνίδι δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Η νίκη περνά σε δεύτερη μοίρα», δήλωσε αρχικά ο Κορωνιός, ενώ για το παιχνίδι του Ηλυσιακού με τον Κολοσσό σχολίασε:

«Δεν έχω δει το παιχνίδι και δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε. Εγώ ήθελα και φώναζα να μην φτάσουμε να εξαρτιόμαστε από τους άλλους. Θα μου πείτε και να κερδίζαμε το Μαρούσι θα πέφταμε σε τριπλή ισοβαθμία. Δεν ξέρω τι έγινε στη Ρόδο και ούτε με ενδιαφέρει. Με νοιάζει που η ομάδα έπεσε».

Τέλος για το γεγονός ότι ήρθε στην ομάδα μεσούσης της σεζόν είπε: «Στη ζωή αν δεν πάρεις ρίσκο δεν πας μπροστά. Ως παίκτης ξέρετε πως δεν ήμουν losser. Πονάω περισσότερο απ’ όλους γιατί έχω παίξει σε αυτή την ομάδα».

«Η ΑΕΚ δεν έπεσε, θα κάνουμε ένσταση»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής προανήγγειλε ότι η Ενωση θα καταθέσει ένσταση την επόμενη εβδομάδα, πριν επικυρωθεί η βαθμολογία της Α1.

«Η ΑΕΚ δεν έχει πέσει ακόμα. Οταν επικυρωθεί η βαθμολογία θα ξέρουμε. Θα καταθέσουμε ένσταση. Ξέρουμε ποιος είναι ο Τάσος Δελημπαλταδάκης… έχει παίκτες σε όλες τις ομάδες. Θα δείτε την άλλη εβδομάδα» ήταν τα λόγια του προέδρου του Δικεφάλου.

Μπαρτζώκας: «Είμαι μπροστά σε κάτι δυσάρεστο»

Ο Πανιώνιος έμεινε εκτός πλέι οφ μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ο υποβιβασμός της Ενωσης όμως επισκίασε κάθε άλλο γεγονός, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Η θέση μου είναι δύσκολη. Είμαι μπροστά σε ένα δυσάρεστο γεγονός. Η AEK είναι μια ιστορική ομάδα και από σεβασμό σε εκείνη δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι. Τέτοια ματς χρειάζονται χαρακτήρα και εμείς είχαμε σημαντικές απώλειες που μας επηρέασαν. Θα πρέπει να δουν όλοι στον Πανιώνιο την επόμενη μέρα», είπε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αθηναίου, τόνισε: «Είμαστε απογοητευμένοι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Αν κερδίζαμε θα βγαίναμε έκτοι και τελικά μείναμε εκτός πλέιφ οφ. Η χρονιά τελείωσε άσχημα για εμάς. Βέβαια, η πίκρα της ΑΕΚ είναι μεγαλύτερη αλλά και για εμάς δεν είναι εύκολο να μένουμε εκτός στόχων».