Η νίκη κόντρα στην Κέρκυρα άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Μάκη Χάβο, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας (18/04) δεν είχε πολλά να πει στους παίκτες του. Ωστόσο, τους πέρασε το μήνυμα να βελτιωθούν στα τελειώματα των φάσεων, για να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ με περισσότερες πιθανότητες την πρωτιά στα πλέι οφ.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη, για την προσπάθεια αλλά και την απόδοσή σας. Πιστεύω ότι τέτοιου είδους απόδοση αρμόζει στην ποιότητα που έχετε ως ομάδα», τόνισε αρχικά στους παίκτες του ο τεχνικός της ομάδας.

Και συνέχισε: «Είμαι ικανοποιημένος για όλα εκτός από το τελείωμα των φάσεων. Μετά τις διακοπές που θα κάνετε θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο στον συγκεκριμένο τομέα, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε και με περισσότερες πιθανότητες την πρωτιά στα πλέϊ οφ…».

Αν και στην ομιλία του προπονητή τους όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο για να την ακούσουν, στην προπόνηση που ακολούθησε στο προπονητικό κέντρο της Σουρωτής δεν συμμετείχαν για διάφορους λόγους οι Κώστας Χαλκιάς (φαρυγγίτιδα), Ντάριο Κρέσιτς (ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο), Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και Πάμπλο Γκαρσία (κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού). Προτιμήθηκε να κάνουν θεραπεία.

Παρά το γεγονός, όμως, ότι αρκετοί από τους παίκτες του Δικεφάλου δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα (18/04), αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας για το φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ. Εκτός του Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος ζήτησε και πήρε άδεια, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν στην Κρήτη.

Εννοείται ότι, στην αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει το πρωί της Τρίτης (19/04) με προορισμό το Ηράκλειο, δεν θα είναι και ο μακροχρόνια τραυματίας, Μίρκο Σαβίνι. Ο αγώνας κόντρα στους Κρητικούς θα ξεκινήσει στις 16:00, ενώ με το που ο Δικέφαλος επιστρέψει ξανά στη Θεσσαλονίκη (γύρω στις 20:30) θα αρχίσει και αυτόματα η άδεια των παικτών του για το Πάσχα. Την ερχόμενη Τρίτη (26/04) αναμένεται η επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει πλέι οφ.