Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Τζένιφερ Λόπεζ και Σαρλίζ Θερόν. Είναι μερικές μόνο από τις κυρίες του διεθνούς σταρ σίστεμ που έχουν εμφανιστεί τουλάχιστον μια φορά με κοσμήματα που φέρουν την ελληνική υπογραφή Ilias Lalaounis.

Ο οίκος κοσμημάτων με την 40χρονη πορεία, που είναι αναγνωρίσιμος εντός και εκτός Ελλάδας, τήρησε και φέτος το γράμμα μιας παράδοσης που θέλει τους ανθρώπους του να έχουν ευαισθησία ως προς τις κοινωφελείς δραστηριότητες.

Η συγκέντρωση κυριών, λοιπόν, που προσφάτως έγινε στο κατάστημα του οίκου στην Κηφισιά είχε σκοπό την παρουσίαση ενός καινούργιου κοσμήματος- αυγό, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το σήμα του MDA Hellas, του σωματείου για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συγκεκριμένου κοσμήματος θα διατεθούν για τη λειτουργία δημιουργικού χώρου απασχόλησης στο Κέντρο Νέων του MDA Hellas.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση με οικοδέσποινα την Αικατερίνη Λαλαούνη, το συγκεκριμένο κόσμημα θα διατίθεται σε χρυσό, ασήμι, σε χρυσό με διαμάντια και χρυσό με ημιπολύτιμες πέτρες με τιμή που θα ξεκινάει από τα 45 ευρώ.

Οι κυρίες Εριέττα Λάτση, Μαρία Λαιμού, Νινέττα Βαφειά, Αλεξάνδρα Γουρδομιχάλη, Rana Zein, Ιωάννα Γκελεστάθη, Λίτσα Κορωνιού, Έφη Χριστοδούλου, Άννα Νταλάρα, Αλίνα Μαραγκού, Ανίτα Κωστακοπούλου κ. α, ήταν από τις πρώτες που πήραν τις σχετικές πληροφορίες.

Χρέη συν-οικοδέσποινας εκτέλεσε η Βάνα Λαβίδα, πρόεδρος του MDA Hellas.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis