Ανοίγει τα χαρτιά της η Argo Capital για το Alter

Σχέδιο σύμβασης αναδιοργάνωσης του τηλεοπτικού σταθμού Alter έλαβαν οι υφιστάμενοι μέτοχοι από την Argo Capital Management Ltd για λογαριασμό fund υπό την διαχείρισή της. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση στο ΧΑ, της εταιρείας «Ελεύθερη Τηλεόραση» που διαχειρίζεται τον τηλεοπτικό σταθμό, το παραπάνω σχέδιο προβλέπει συμμετοχή του fund στο μετοχικό κεφάλαιο του Alter, ενώ έχει αποσταλεί στις πιστώτριες τράπεζες σχέδιο συμφωνίας για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού του Αlter και την παροχή χρηματοδοτικών διευκολύνσεων.

Σχέδιο σύμβασης αναδιοργάνωσης του τηλεοπτικού σταθμού Alter έλαβαν οι υφιστάμενοι μέτοχοι από την Argo Capital Management Ltd για λογαριασμό fund υπό την διαχείρισή της.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση στο ΧΑ, της εταιρείας «Ελεύθερη Τηλεόραση» που διαχειρίζεται τον τηλεοπτικό σταθμό, το παραπάνω σχέδιο προβλέπει συμμετοχή του fund στο μετοχικό κεφάλαιο του Alter, ενώ έχει αποσταλεί στις πιστώτριες τράπεζες σχέδιο συμφωνίας για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού του Αlter και την παροχή χρηματοδοτικών διευκολύνσεων.

«Η εταιρεία δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε νέα εξέλιξη σχετικά με το ως άνω θέμα», καταλήγει η ανακοίνωση της «Ελεύθερης Τηλεόρασης».. Υπενθυμίζεται ότι η Αrgo με έδρα την Κύπρο ελέγχει στη χώρα μας την εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας On Telecom και έχει ενδιαφερθεί για την απόκτηση του καναλιού διαβλέποντας μελλοντικές συνέργειες (π.χ. παροχή τηλεοπτικού περιεχομένου στους συνδρομητές της On κ.α.)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk