Όταν μερικοί από τους διασημότερους τηλεοπτικούς σεφ συναντιούνται, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τα φλας.

Άστραψαν το βράδυ της Τρίτης για να απαθανατίσουν τους προσκεκλημένους του Λευτέρη Λαζάρου, πρωταγωνιστή της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της μπύρας Αλφα.

Με τις ευλογίες της Αθηναϊκής ζυθοποιίας, λοιπόν, οι συνδαιτυμόνες συναντήθηκαν -που αλλού;- στο «Βαρούλκο» για να απολαύσουν ένα μενού με απλές και ελληνικές συνταγές.

Σεφ όπως ο βετεράνος Ηλίας Μαμαλάκης, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος (που πρόσφατα έγραψε και το βιβλίο «64 εδώδιμα» το οποίο από την Μ. Δευτέρα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ποταμός»), ο Γιάννης Λουκάκος, αλλά και παρουσιάστριες όπως οι Ευγενία Μανωλίδου και Μαρία Μπεκατώρου ήταν αρκετοί για να κουρδίσουν τις μηχανές των φωτογράφων που απαθανάτισαν τη συνάντηση.

Όταν, δε έγινε γνωστό ότι οι Μανωλίδου και Μπεκατώρου συναντήθηκαν για πρώτη φορά, γενική συγκίνηση απλώθηκε στο χώρο.

«Επενδύω στην απλότητα. ΄Έχω μάθει να αγαπάω απλά τη γυναίκα μου και τη δουλειά μου», είπε ο Λαζάρου ο οποίος ετοίμασε ένα μενού έξι πιάτων, όπου κυριάρχησαν οι θαλασσινές γεύσεις και αποθεώθηκε το επιδόρπιο.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis