Η «Καλλιπάτειρα» ανέλαβε δράση

Μόδα και γεύση: με δύο εκδηλώσεις το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα», ανέλαβε δράση σε Κρήτη και Αθήνα. Η πρώτη έγινε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο για να μας συστήσει την Κρητική κουζίνα.

Στη συγκεκριμένη αίθουσα, η Πρόεδρος της Καλλιπάτειρας, Κατερίνα Παναγοπούλου, η συντονίστρια του παραρτήματος Ηρακλείου, Μαρία Αντωνάκη και οι γνωστοί γευσιγνώστες Μυρσίνη Λαμπράκη και Ηλίας Μαμαλάκης ανέλαβαν να παρουσιάσουν το βιβλίο «Κρητικά εδέσματα», το οποίο συνέγραψαν μέλη του παραρτήματος Ηρακλείου.

Η εκδήλωση έβγαλε και είδηση: κατά τη διάρκειά της η κυρία Παναγοπούλου ανακοίνωσε ότι ανάμεσα στις δραστηριότητες του Σωματείου είναι η αποπεράτωση του Α΄Κέντρου Διάγνωσης και Πρόληψης Υγείας Νέων Αθλητών μέσα στον ευρύτερο χώρο του ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία». Την επόμενη ημέρα το πρόγραμμα είχε στάση στα Ανώγεια.

Εκεί όπου ο Λουδοβίκος των Ανωγείων τους υποδέχτηκε στον Άγιο Υάκινθο, τους αφιέρωσε τραγούδια της αγάπης και του έρωτα, ενώ όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα Υακίνθεια που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στα Ανώγεια στα μέσα Ιουλίου.

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα, η εκστρατεία για την αποπεράτωση του Α΄ Κέντρου Διάγνωσης συνεχίστηκε με τις ευλογίες του αθλητικού συλλόγου γνωστών εκπαιδευτηρίων και της … μόδας.

Στο Κέντρο Γαία του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας παρουσιάστηκε η συλλογή του οίκου Missoni για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011, ενώ τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του σωματείου.

Φωτογραφίες Studio Panoulis

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk