Τέσσερα νέα φωτοβολταϊκά πάρκα από την Καράτζη ΑΕ

Την πλήρη κατασκευή τεσσάρων φωτοβολταϊκών σταθμών συνολικής ισχύος 6 ΜW ανέθεσε η κατασκευαστική εταιρεία Καράτζη στην εταιρεία Environ.Οι παραπάνω νέες και πλήρως αδειοδοτημένες φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις της Καράτζη, θα αναπτυχθούν εντός των ερχόμενων τεσσάρων μηνών στο διασυνδεδεμένο δίκτυο της χώρας.

Την πλήρη κατασκευή τεσσάρων φωτοβολταϊκών σταθμών συνολικής ισχύος 6 ΜW ανέθεσε η κατασκευαστική εταιρεία Καράτζη ΑΕ στην εταιρεία Environ.

Οι παραπάνω νέες και πλήρως αδειοδοτημένες φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις της Καράτζη, θα αναπτυχθούν εντός των ερχόμενων τεσσάρων μηνών στο διασυνδεδεμένο δίκτυο της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, στο νομό Βοιωτίας, σε μισθωμένα οικόπεδα, θα κατασκευαστούν δύο φωτοβολταϊκά πάρκα ισχύος 2 MW έκαστο και ένα ισχύος 1 MW, ενώ στο νομό Λαρίσης, στη στέγη του εργοστασίου της εταιρείας, θα κατασκευαστεί ένα φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 1 MW.

Το συνολικό κόστος της ανωτέρω επένδυσης θα ανέλθει στα 14,16 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί εξολοκλήρου από δάνειο χορηγούμενο από την Εθνική Τράπεζα. Τα ετήσια συνολικά έσοδα από την πλήρη λειτουργία των ανωτέρω φωτοβολταϊκών σταθμών εκτιμώνται στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk