Η έντονη φημολογία ό,τι ο Όζι και η Σάρον Όσμπορν κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους τελικά επιβεβαιώθηκε. Σύμφωνα με το Reuter, το IRS (αμερικάνικη εφορία) έχει ήδη δεσμεύσει την έπαυλή τους στο Λος Άντζελες.

Φαίνεται ότι ο πολυάσχολος σταρ -τραγουδιστής της χέβι μέταλ, ριάλιτι σταρ, ηθοποιός…- αμέλησε τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος, με αποτέλεσμα να χρωστάει ένα υπέρογκο ποσό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Daily News το διάσημο ζευγάρι οφείλει περισσότερα από 1.7 εκατομμύρια δολάρια στο IRS (αμερικάνικη εφορία), για τα έτη 2008 και 2009.

Βέβαια δεν είναι μόνο οι μοναδικοί από την οικογένεια που έχουν εκκρεμότητες με την εφορία.

Πριν λίγες ημέρες είχε δημοσιοποιηθεί και το χρέος της κόρης τους Κέλι Όσμπορν στην εφορία που αγγίζει περίπου τα 34.000 δολάρια.

Η σύζυγος του Όζι, Σάρον ανέφερε στο tweeter της ό,τι πίστευε πως κάποιος από τους υπαλλήλους της θα φρόντιζε τις οικονομικές υποθέσεις τους. «Τελικά δεν μπορείς να βασίζεσαι σε κανέναν. Δυστυχώς πρέπει να είσαι πάνω απ’ όλα και όλους. Το πάθημα… μάθημα».

Φυσικά ο Όσμπορν δεν είναι η μόνη διασημότητα που αντιμετωπίζει προβλήματα με το IRS. Το 2010 ο Γουέσλι Σνάιπς καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση για φοροδιαφυγή.