Τοροσίδης: Με γεμίζει ο Ολυμπιακός

Απόλυτα ικανοποιημένος που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης, στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού εταιρίας των Ερυθρόλευκων. Παράλληλα, έγινε και η παρουσίαση της επετειακής φανέλας για το 38ο πρωτάθλημα της ομάδας.

Απόλυτα ικανοποιημένος που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης, στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού εταιρίας των Ερυθρόλευκων. Παράλληλα, έγινε και η παρουσίαση της επετειακής φανέλας για το 38ο πρωτάθλημα της ομάδας.

Την φανέλα παρουσίασε ο διευθυντής marketing του Ολυμπιακού, Νίκος Καραούζας και ο αντίστοιχος της Puma, Θωμάς Κατάκης. Σε ό,τι αφορά στην φανέλα, μπροστά, στη θέση του χορηγού, αναγράφεται το σύνθημα: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», ενώ στη πίσω πλευρά, στη θέση του ονόματος, γράφει «Olympiacos» και υπάρχει το νούμερο «38» δηλαδή όσα είναι και τα πρωταθλήματα της ομάδας.

Ο Νίκος Καραούζας είπε: «Τα λόγια είναι περιττά. Εμείς απλά ακούσαμε τους φιλάθλους που το τελευταίο καιρό μας ζητούσαν μια φανέλα που θα έχει κάτι συλλεκτικό, με αφορμή το 38ο πρωτάθλημα. Θα δείτε ότι είναι κάτι ωραίο. Ευχαριστούμε την puma για την συνεργασία».

Ο Θωμάς Κατάκης τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ως Puma, που βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε χαρούμενοι για την συνεργασία που έχουμε αυτά τα χρόνια και ελπίζω να συνεχιστεί. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στην Ευρώπη. Η φανέλα είναι συλλεκτική. Έχει ένα σύνθημα γνωστό και πολύ δημοφιλές στους φιλάθλους».

Ο Βασίλης Τοροσίδης, από την πλευρά του, δήλωσε: «Είναι πρωτοποριακή η ιδέα. Από την Puma και τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Εμείς σαν παίκτες είμαστε χαρούμενοι που φτιάχνονται αυτές οι ιδέες. Ελπίζω ο κόσμος του Ολυμπιακό να το αγκαλιάσει. Ο κάθε Ολυμπιακός να έχει μια εμφάνιση σπίτι του». Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αφέθηκε στις διαθέσεις των δημοσιογράφων.

Θέλεις να συνεχίσεις στον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσεις το 39ο και το 40ό πρωτάθλημα;

«Είμαι σχεδόν πέντε χρόνια στην ομάδα. Το έχω ξαναπεί ότι η ιδέα του Ολυμπιακού με γεμίζει. Σίγουρα έχω πει στο παρελθόν ότι μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού θα μου άρεσε, αλλά τώρα δεν σκέφτομαι το μετά. Δεν το κάνω σαν άνθρωπος. Προσπαθούμε να παίρνουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, το οποίο φέτος το χάσαμε».

Η βαθμολογική διαφορά αντικατοπτρίζει την αλήθεια;

«Αν είμαστε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και η διαφορά είναι στους 13 βαθμούς και κάποιος λέει ότι δεν είμαστε άξιοι πρωταθλητές, απλά δεν ξέρει ποδόσφαιρο. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και ανταμειφθήκαμε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τον καθένα. Εμείς πρέπει να παίζουμε μπάλα και να μην ασχολούμαστε με τον καθένα».

Πως έδεσε η ομάδα με τόσες μεταγραφές;

«Έγιναν πολλές μεταγραφές, αλλά ήρθαν ποιοτικοί και έμπειροι παίκτες. Δέθηκαν γρήγορα με την ομάδα και τον έμψυχο δυναμικό. Η δουλειά που γινόταν στις προπονήσεις και ο προπονητής και η διάθεση που υπήρχε δεν πιστεύω ότι μπορούσε να υπάρξει άλλο αποτέλεσμα εκτός απ’ αυτό».

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε ατομικό επίπεδο;

«Δεν μπορώ να το πω εγώ για τον εαυτό μου και για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Εγώ προσπαθώ να βελτιωθώ και να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα κάθε χρόνο».

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk