Ψήφος εμπιστοσύνης για το νέο διετές πακέτο

Εθνικό σχέδιο για την πορεία της χώρας τα επόµενα δύο χρόνια, πρόκειται να παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου µε µπαράζ δηµόσιων παρεµβάσεων που θα κάνει την προσεχή εβδοµάδα. Το σχέδιο αυτό θα αποτελέσει το πολιτικό πλαίσιο για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος σταθερότητας και θα συνοδευθεί με σειρά πρωτοβουλιών του πρωθυπουργού

Εθνικό σχέδιο για την πορεία της χώρας τα επόµενα δύο χρόνια, πρόκειται να παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου µε µπαράζ δηµόσιων παρεµβάσεων που θα κάνει την προσεχή εβδοµάδα.

Το σχέδιο αυτό θα αποτελέσει το πολιτικό πλαίσιο για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος σταθερότητας και θα συνοδευθεί με σειρά πρωτοβουλιών του πρωθυπουργού, σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Τελικός στόχος είναι να μετατραπεί η έγκριση του προγράμματος σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», όπως αποφασίστηκε σε κλειστή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, ο κ. Παπανδρέου θα επιχειρήσει να ανακτήσει µε τον τρόπο αυτό την εµπιστοσύνη της κοινής γνώµης, εµφανίζοντας το εθνικό σχέδιο ως τη µόνη διέξοδο για την περαιτέρω πορεία της χώρας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk