Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ μετά την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την ΑΕΚ, για τον εξ αναβολής αγώνα της 22ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, με τον τεχνικό των Πρασίνων, Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ζητάει από τους παίκτες του να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

«Χρειαζόμαστε ένα ακόμη καλό παιχνίδι και ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε πολλές μέρες στη διάθεσή μας να προετοιμαστούμε, αλλά σίγουρα είναι καλύτερη η κατάσταση σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, όπου είχαμε μόλις μία προπόνηση πριν από τον αγώνα», είπε αρχικά ο Ομπράντοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συνέχισε:

«Θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας, όπως κάνουμε πάντα. Είχαμε πει ότι μετά τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα θα ήταν λογικό να παρουσιαστούμε ίσως με μια μικρή έλλειψη συγκέντρωσης. Θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά, όπως σοβαρά παίξαμε και απέναντι στον Πανιώνιο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου. Το μόνο αρνητικό ήταν οι 15 ελεύθερες βολές που χάσαμε, κάτι που ήταν θέμα συγκέντρωσης. Απέναντι στην ΑΕΚ θέλουμε μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο Κώστας Καϊμακόγλου, τόνισε: «Επιστρέψαμε ήδη στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, με την αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο. Απέναντι στην ΑΕΚ και επιστρέφοντας και στο ΟΑΚΑ, θέλουμε να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση, γνωρίζοντας καλά πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες στο πρωτάθλημα.

Η πρόκριση στο φάιναλ φορ είναι μια μεγάλη επιτυχία, αλλά θα πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη αυτή την περίοδο, καθώς υπάρχουν άλλες υποχρεώσεις μπροστά μας μέχρι τότε. Θα πρέπει να εστιάσουμε στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, συνεχίζοντας να δουλεύουμε καθημερινά».