Μια ομάδα αστέρων του παρόντος και του παρελθόντος και η ο Αθλητικός Ομιλος Αστέρα Μαγούλας δίνουν έναν ξεχωριστό αγώνα για την ενίσχυση της δράσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ) τη Δευτέρα, 11 Απριλίου στις 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας.

Ο αγώνας – θεσμός διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά με πρωτοβουλία της Ενωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Βριλησσίων.

Μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Χριστόφ Βαζέχα, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στράτος Αποστολάκης, Γιάννης Καλιτζάκης, Γιάννης Γκούμας, αλλά και εν ενεργεία διεθνείς άσοι όπως οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Παντελής Καφές αναμένεται να συμμετάσχουν στην αναμέτρηση σκοράροντας σκοράρουν με ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Ο εφετινός αγώνας έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα που αναπτύσσει δράση σε 68 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Μόνο μέσα στην τελευταία χρονιά οι ΓΧΣ κατάφεραν να προσφέρουν βοήθεια σε πάνω από 7.500.000 ασθενείς, πραγματοποίησαν περισσότερες από 47.500 χειρουργικές επεμβάσεις και 100.000 τοκετούς. Όλα αυτά τα χρόνια ιατρικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό βρίσκονται δίπλα σε όλους εκείνους που δοκιμάζονται σκληρά από φυσικές καταστροφές, ασθένειες, συγκρούσεις και κοινωνική βία προσφέροντας ιατρική και ανθρωπιστική βοήθεια.

Μέρος της παγκόσμιας αυτής προσπάθειας αποτελεί και το ελληνικό τμήμα που συμπλήρωσε πρόσφατα 20 χρόνια δράσης έχοντας ως σταθερό και πολύτιμο υποστηρικτή την ελληνική κοινωνία.

Σύμμαχοι αυτής της προσπάθειας αποδεικνύονται και εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου που με ευαισθησία και συνέπεια υποστηρίζουν το έργο των ΓΧΣ βοηθώντας την ανθρωπιστική δράση μέσα από επείγοντα και μακροχρόνια προγράμματά δίνοντας ελπίδα για ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια και να ενισχύσουν τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μπορούν να απευθυνθούν στις ακόλουθες διευθύνσεις:

– Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Ξενίας 15, Αμπελόκηποι, 210 – 5 200 500

– Δημαρχείο Μαγούλας, Ηρώων Πολυτεχνείου 2, Μαγούλα, Τ: 210 5551342

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ Γιάννης Καλιτζάκης, Εθνικής Αντιστάσεως 47, Ελευσίνα

– Σχολή Ποδοσφαίρου Καλιτζάκης – Κουμπής, Λεωφ. Αεροδρομίου 1, Ελευσίνα, Τ: 210 55 42 392

– Αμανατίδης, Βριλήσσια, Λ. Πεντέλης 44, 210 – 80 49 622 , 210 – 80 49 622