Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 250.000 ευρώ (το μεγαλύτερο που έχει επιβληθεί ποτέ) στον ΠΑΟΚ για τα έκτροπα του επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο γήπεδο της «Τούμπας».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει το ενδεχόμενο να εφεσιβάλλει την πρωτόδικη απόφαση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ποινή θα μπορούσε είναι βαρύτερη! Ωστόσο η πειθαρχική επιτροπή έκρινε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι υπότροπη (για τα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί στον Βόλο και για τα οποία είχε τιμωρηθεί) και έτσι την τιμώρησε με μία αγωνιστική και όχι με δύο, όπως αναμενόταν.

Αν παραμείνει η ποινή τότε ο «Δικέφαλος» θα εκτίσει την τιμωρία του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Κέρκυρα και επομένως θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στα ματς των πλέι οφ.

Εκεί εκτός από τον κόσμο του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει και ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει τις ερχόμενες δύο αγωνιστικές (με Ηρακλή εκτός και με Κέρκυρα εντός).