ΕΚΑΒ – Συγκεντρώσεις στο κέντρο

Τριάντα ασθενοφόρα στάθμευσαν σήμερα, Δευτέρα, το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, που πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας. Ο δρόμος έκλεισε τελικά στις 11.00 από το ύψος της Ηπείρου, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν μέχρι εκείνη των ώρα με πολύ μεγάλη δυσκολία, ανάμεσα στα σταθμευμένα ασθενοφόρα και τους διαδηλωτές, οι οποίοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν και πορεία.

Τριάντα ασθενοφόρα στάθμευσαν σήμερα, Δευτέρα, το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, που πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας.

Ο δρόμος έκλεισε τελικά στις 11.00 από το ύψος της Ηπείρου, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν μέχρι εκείνη των ώρα με πολύ μεγάλη δυσκολία, ανάμεσα στα σταθμευμένα ασθενοφόρα και τους διαδηλωτές, οι οποίοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν και πορεία.

Οι απεργοί, που ξεκίνησαν με τα ασθενοφόρα από το Πεδίον του Αρεως, διεκδικούν την καταβολή δεδουλευμένων από υπερωρίες των τελευταίων τεσσάρων μηνών και τις αποζημιώσεις για τα εκτός έδρας του 2010.

Εν τω μεταξύ περίπου 70 άτομα, υπάλληλοι του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, παραμένουν συγκεντρωμένοι στην οδό Ακαδημίας, μπροστά από το Ταμείο, στην είσοδο του οποίου έχουν αναρτήσει πανό, διαμαρτυρόμενοι για το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησής του και εμποδίζουν την είσοδο του κοινού στο κτίριο. Ο δρόμος παραμένει ανοιχτός, αν και μετ’ εμποδίων, στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk