Ανοιξε ξανά η λεωφόρος Λαυρίου

Επιχείρηση με μηχανήματα για την απομάκρυνση μπάζων από τη λεωφόρο Λαυρίου προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία μεταξύ των εισόδων προς την πόλη της Κερατέας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας.Τα μπάζα είχαν τοποθετήσει στο οδόστρωμα την περασμένη εβδομάδα κάτοικοι που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΑ στη περιοχή.

Επιχείρηση με μηχανήματα για την απομάκρυνση μπάζων από τη λεωφόρο Λαυρίου προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία μεταξύ των εισόδων προς την πόλη της Κερατέας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τα μπάζα είχαν τοποθετήσει στο οδόστρωμα την περασμένη εβδομάδα κάτοικοι που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΑ στη περιοχή.

Τα μηχανήματα απομάκρυναν χώματα, πέτρες, κομμάτια τσιμέντου και άλλα αντικείμενα από το δρόμο παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης για το ενδεχόμενο επεισοδίων.

Ωστόσο, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, δεν υπήρχε πρόθεση να εμποδιστούν τα μηχανήματα και σκοπός ήταν να μην γίνουν συγκρούσεις με τους αστυνομικούς εφόσον όμως τα μηχανήματα δεν επιχειρήσουν να «σπάσουν» τα μπλόκα των κατοίκων σε άλλα σημεία της λεωφόρου Λαυρίου.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση αλλά στόχος είναι απλά να απομακρυνθούν τα μπάζα από το οδόστρωμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk