Αδεια για βιντεολόττο στo Περού έλαβε η Intralot

Η Intralot είναι η πρώτη εταιρεία η οποία έλαβε άδεια για το σύστημα ελέγχου και διαχείρισης βιντεολόττο (VLTs), iGEM, από το αρμόδιο υπουργείο του Περού. Η άδεια δόθηκε ύστερα από την διαδικασία πιστοποίησης από τη διεθνή εταιρεία πιστοποίησης GLI. Η έκδοση του συστήματος για το Περού πιστοποιήθηκε ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις του νόμου για τον έλεγχο, την εποπτεία και τη διαχείριση βιντεολόττο στη χώρα.

Η Intralot είναι η πρώτη εταιρεία η οποία έλαβε άδεια για το σύστημα ελέγχου και διαχείρισης βιντεολόττο (VLTs), iGEM, από το αρμόδιο υπουργείο του Περού.

Η άδεια δόθηκε ύστερα από την διαδικασία πιστοποίησης από τη διεθνή εταιρεία πιστοποίησης GLI. Η έκδοση του συστήματος για το Περού πιστοποιήθηκε ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις του νόμου για τον έλεγχο, την εποπτεία και τη διαχείριση βιντεολόττο στη χώρα.

Η Intralot θα παρέχει το iGEM και τις σχετικές υπηρεσίες αποκλειστικά μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Gaming Solutions International SAC, η οποία θα παρέχει τη δυνατότητα στις εταιρείες που λειτουργούν βιντεολόττο στο Περού να λειτουργούν σύμφωνα με το νέο νόμο που ισχύει στη χώρα, αλλά και να αξιοποιήσουν τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του iGEM, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά την επιχείρησή τους.

Το σύστημα iGEM, είναι η ολοκληρωμένη λύση της Intralot για δίκτυα βιντεολόττο μεγάλης κλίμακας. Η πλήρης έκδοση του συστήματος περιλαμβάνει μία σειρά από modules που επιτρέπουν την υποστήριξη τόσο των παλαιών VLTs, όσο και των VLTs νέας γενιάς, στα οποία η έκβαση των παιχνιδιών ελέγχεται από το κεντρικό σύστημα, ενώ καθίσταται εφικτή και η αλλαγή παιχνιδιών από το σύστημα.

Επιπρόσθετα, το iGEM υποστηρίζει μια σειρά πρωτοκόλλων επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των νέων πρωτοκόλλων της Gaming Standards Association, παρέχοντας τη δυνατότητα στους οργανισμούς διαχείρισης παιχνιδιών να αναπτύξουν δίκτυα βιντεολόττο τελευταίας τεχνολογίας.

Οι βασικές δυνατότητες του συστήματος συμπεριλαμβάνουν τον κεντρικό έλεγχο και εποπτεία των VLTs, ακριβή καταγραφή των οικονομικών στοιχείων, λογιστικές αναφορές και ασφαλή διαχείριση της λειτουργίας των μηχανών.

Επιπλέον, το iGEM παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, περιλαμβανομένων ευέλικτων εργαλείων για γραφικές απεικονίσεις σε πραγματικό χρόνο, δυναμικών αναφορών, προοδευτικών τζακποτ, αλλά και υποστήριξη παιξίματος με χρήση κάρτας ή κουπονιού, τα οποία επιτρέπουν στις τοπικές εταιρείες λειτουργίας μηχανών να αυτοματοποιήσουν τις δραστηριότητές τους, να μειώσουν τα κόστη τους και να προσφέρουν νέες προσοδοφόρες υπηρεσίες στην αγορά.

Ο κ. Fernando Artieda, γενικός διευθυντής της Gaming Solutions International, δήλωσε ότι «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που λάβαμε πρώτοι στο Περού άδεια για την παροχή υπηρεσιών εποπτείας βιντεολόττο και μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας το πρωτοποριακό και τεχνολογικά άριστο σύστημα μας, iGEM. Η αδειοδότησή μας αποδεικνύει τόσο την επιθυμία, όσο και την ικανότητά μας να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε έργα μεγάλη κλίμακας.»

Στο Περού, το iGEM αποτελεί ήδη την επιλογή 70 gaming halls σε πολλές πόλεις της χώρας. Παγκοσμίως, το iGEM της Intralot έχει επιλεχθεί ως το επίσημο σύστημα της κυβέρνησης της Νέα Ζηλανδίας για την εποπτεία και τον έλεγχο περισσότερων από 20.000 VLTs εγκατεστημένων σε περισσότερα από 1.600 σημεία πώλησης, ενώ έχει εγκατασταθεί και σε πολλές άλλες χώρες, ανάμεσα στις οποίες και στη Ρουμανία, όπου εποπτεύει περισσότερες από 6.500 μηχανές βιντεολόττο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk