«Πιστεύαμε ότι ο Γουίλιαμ δεν θα παντρευόταν (την Κέιτ) ποτέ», είπε ο Χάρι, μικρότερος αδερφός του μελλόνυμφου πρίγκιπα στη δημοφιλή εκπομπή Good Morning America που προβλήθηκε χθες.

Τι ήταν αυτό που είχε δημιουργήσει τις αμφιβολίες; ΄Ότι ο μακράς διάρκειας δεσμός του αδερφού του με την Κέιτ Μίντλετον είχε πολλά on και off.

«Αλλά τελικά συνέβη, κι όλοι είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν», συμπλήρωσε ο πρίγκιπας.

Παρ’ ότι ο ίδιος, όπως είπε, δεν έχει την παραμικρή βλέψη ή σκέψη για τη … δική του ώρα, παραδέχτηκε για τον αδερφό του ότι πήρε «μια πολύ μεγάλη απόφαση να φέρει την Κέιτ στην οικογένεια».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 25χρονος πρίγκιπας, είναι πολύ ωραίο το ότι θα αποκτήσει μια μεγάλη αδερφή στις 29 Απριλίου που θα γίνει ο βασιλικός γάμος. «Είναι υπέροχο κορίτσι.

Ο αδερφός μου είναι πάρα πολύ τυχερός. Κι εκείνη είναι τυχερή που βρήκε τον αδερφό μου. Οι δυο τους είναι μια κλασική περίπτωση ταιριαστών ανθρώπων», ανέφερε.

Ο Χάρι είπε επίσης ότι ελπίζει πως η μητέρα του η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ήταν χαρούμενη με την επιλογή του μεγάλου της γιου αν ζούσε και πως ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική, ενώ βοηθάει στην μουσική κάλυψη της βραδιάς.

Για ένα πράγμα μόνο κράτησε το στόμα του κλειστό ο λαλίστατος πρίγκιπας.

Για το bachelor πάρτι που έγινε στο Νόφολκ το περασμένο Σαββατοκύριακο το οποίο οργάνωσε ο ίδιος.

«Δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό», κατέληξε ο Χάρι που θα είναι ο κουμπάρος στο γάμο του αδερφού του.