Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και για τη συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στο εν λόγω ματς.

Αρχικά το λόγο πήρε ο υπεύθυνος ασφαλείας των Πειραιωτών, κ. Τσιρώνης ο οποίος επεσήμανε: «Οταν τελείωσε το ματς, ο κ. Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια και στις 11 παρά, αιφνιδιαστικά, κατέβηκαν από το πούλμαν οι Τζόρβας, Νίνης, Λέτο και Σισέ, οι οποίοι ήθελαν να βρουν τον Τοροσίδη και χτυπούσαν την πόρτα του δωματείου του αντιντόπινγκ κοντρόλ. Ο κ. Μαρινάκης συναντήθηκε τυχαία με τον Σισέ και του έδωσε το χέρι του και είχαν μία στιχομυθία αλλά δεν γνωρίζω τη γλώσσα».

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Νίκος Καραχάλιος, από τη μεριά του τόνισε: «Ο κ. Μαρινάκης του είπε ότι θα βρεθούμε ξανά του χρόνου, ο Σισέ του απάντησε θα είμαι έξω και ο κ. Μαρινάκης του είπε, τότε θα τα πούμε στην Ευρώπη. Ο Σισέ του είπε στα αγγλικά με μία φράση που σημαίνει μας βίδωσες και στη λαϊκή διάλεκτο σημαίνει μας γ… . Από την πλευρά του ο κ. Μαρινάκης απάντησε αν εννοείς αυτό, μπορεί να είναι κι έτσι».

Με τη σειρά του ο κ. Θόδωρος Γιαννίκος σημείωσε: «Ο Σισέ λέει την ίδια φράση συχνά και θυμίζω ότι συγκεκριμένη δήλωση έκανε και μετά από τον αγώνα Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Δεν πιστεύω ότι ο Σισέ είναι τόσο χαμηλού επιπέδου, απλά εννοούσε μας έσκισε».

Ο άλλος νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, κ Γιάννης Βούλτσης, υποστήριξε: «Μοναδικό κριτήριο για να σχηματιστεί κατηγορητήριο είναι οι εκθέσεις της αστυνομίας και των αξιωματούχων του αγώνα».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε και για την ανακοίνωση της Θύρας 7. Ως μάρτυρας κατέθεσε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι: «Η Θύρα 7 είναι διαφορετικό σωματείο με δική της σφραγίδα, έγκυρο, που είναι δεμένο συναισθηματικά με τον Ολυμπιακό. Όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση εκφράζουν τις απόψεις της. Μόνο τις απόψεις της». Ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου κ. Μαυρογένη, ο οποίος ήταν καυστικός στις ερωτήσεις του, αν αυτοί είναι οργανωμένοι και απάντησε: «Είναι οργανωμένοι, αλλά αυτοβούλως».