Βενιζέλος προς Παπούλια: «Eχουμε πόλεμο»

Πόλεμο δεν έχουμε μόνο στη Λιβύη έχουμε και στο εσωτερικό μέτωπο με στόχο την ανόρθωση της οικονομίας και του κράτους, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο υπουργός Αμυνας σημείωσε ότι η χώρα πρέπει να βρει έναν στόχο και να ξεπεράσει τη γενικευμένη αμφισβήτηση. «Η ευθύνη αυτή δεν βαραίνει μόνο την κυβέρνηση, αλλά το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων» ξεκαθάρισε.

Πόλεμο δεν έχουμε μόνο στη Λιβύη έχουμε και στο εσωτερικό μέτωπο με στόχο την ανόρθωση της οικονομίας και του κράτους, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Ο υπουργός Αμυνας σημείωσε ότι η χώρα πρέπει να βρει έναν στόχο και να ξεπεράσει τη γενικευμένη αμφισβήτηση.

«Η ευθύνη αυτή δεν βαραίνει μόνο την κυβέρνηση, αλλά το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων» ξεκαθάρισε.

Ο κ. Βενιζέλος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρουσία των νεοπροαχθέντων αντιστρατήγων, αντιπτεράρχων και αντιναυάρχων.

«Σε κρίσιμες περιόδους, όπως είναι η οικονομική κρίση, όταν έχεις τέτοιες Ενοπλες Δυνάμεις είναι μια δύναμη για να δίνεις διπλωματικές μάχες με επιτυχία και να αποκαρδιώνεις όσους σκέφτονται ότι μπορεί να εκμεταλλευθούν την οικονομική κρίση για να γίνουν φορτικοί και ανυπόφοροι σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων» δήλωσε ο κ. Παπούλιας.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk