Μια ελληνική νίκη!

Το ελληνικό γιαούρτι, κατά γενική ομολογία, κερδίζει τους αμερικανούς καταναλωτές. Ουσιαστικά απέκτησε όνομα, είναι πλέον αναγνωρίσιμο προιόν και δείχνει τον μόνο πραγματικό δρόμο που έχει να διανύσει η χώρα και η οικονομία της. Μόνο η επιστροφή στην παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών αποτελεί πραγματική απάντηση στην κρίση. Οπως αποδεικνύει η περίπτωση του στραγγιστού γιαουρτιού μια καλή ιδέα, η οποία υπηρετείται συστηματικά και οργανωμένα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα.

Μια ελληνική νίκη! | tovima.gr

Το ελληνικό γιαούρτι, κατά γενική ομολογία, κερδίζει τους αμερικανούς καταναλωτές.

Ουσιαστικά απέκτησε όνομα, είναι πλέον αναγνωρίσιμο προιόν και δείχνει τον μόνο πραγματικό δρόμο που έχει να διανύσει η χώρα και η οικονομία της.

Μόνο η επιστροφή στην παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών αποτελεί πραγματική απάντηση στην κρίση.

Οπως αποδεικνύει η περίπτωση του στραγγιστού γιαουρτιού μια καλή ιδέα, η οποία υπηρετείται συστηματικά και οργανωμένα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα.

Αλλωστε είναι αξίωμα της οικονομικής θεωρίας ότι »το μικρό μέγεθος απευθυνόμενο σε μεγάλα σύνολα έχει απεριόριστες δυνατότητες».

Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk