Τραγουδίστρια στο κύκλωμα των «νονών»

Γνωστή τραγουδίστρια κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε εκβίαση και απάτη στην μεγάλη υπόθεση των 217 νονών της νύκτας, που αποκαλύφθηκε προ δύο ημερών μετά από πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούμενοι είναι επτά αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία, ένας υπάλληλος της Βουλής αλλά και τραπεζικοί υπάλληλοι που βοηθούσαν τα κυκλώματα.

Η ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδίστρια ακούγεται σε υποκλαπείσες συνομιλίες μέσω του συστήματος της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, να προτείνει μεγάλο χρηματικό ποσό σε δύο εμπλεκόμενους νονούς της νύκτας προκειμένου να ζητήσουν επιτακτικά ή να χτυπήσουν επιχειρηματία με τον οποίο διατηρούσε προσωπικές σχεσεις και ο οποίος φέρεται να της χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σαν αντάλαγμα η τραγουδίστρια φέρεται ότι υποσχέθηκε να τους δώσει περίπου 250.000 ευρώ και δύο ακριβά ρολόγια. Ομως οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν φαίνεται να συγκέντρωσαν περαιτέρω στοιχεία για την εμπλοκή της τραγουδίστριας όπως και για το αν τελικώς έγινε επίθεση κατά του επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση αυτή συγκεντρώθηκε και οπτικό υλικό.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk