Παπανδρέου σε υπουργούς: «ξέρω ότι είστε έτοιμοι»

Παρότρυνση προς τους υπουργούς να προχωρήσουν στο έργο τους χωρίς καθυστερήσεις και αμφιταλαντεύσεις, διετύπωσε ο κ. Γ. Παπανδρέου στη συνεδρίαση του υπουργείου συμβουλίου που ολοκληρώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη συγκυρία, κατ’ αρχάς στην πρωινή διυπουργική σύσκεψη, παρουσία των υπουργών Οικονομικών, Επικρατείας, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Υποδομών και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους είπε ότι χρειάζεται στο σημείο αυτό ενιαία πολιτική στάση στα θέματα των αποκρατικοποιήσεων και συνεννόηση για τη λήψη των αποφάσεων.

Αργότερα, στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Παπανδρέου σημείωσε μεταξύ των άλλων ότι παρά τα όσα λέγονται, ο ίδιος ξέρει ότι οι υπουργοί είναι έτοιμοι να τις μεγάλες αλλαγές και τις τομές και ότι ο ίδιος είναι δίπλα τους και τους στηρίζει στις αποφάσεις τους.

Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου επιτέθηκε εκ νέου στους οίκους αξιολόγησης και προσέθεσε ότι η ελληνική οικονομία πλησιάζει στο τέλος της ύφεσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει και το τέλος της κρίσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk