Η Γεωργία γνώρισε την πρώτη ήττα της στα προκριματικά του Euro 2012, λυγίζοντας (0-1) στο Τελ Αβίβ από το Ισραήλ. Το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε, γκολ για τη γηπεδούχο σημείωσε ο Μπεν Χαΐμ στο 56′, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του κ. Τιμούρ Κετσμπάγια απώλεσε σωρεία ευκαιριών να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα από την πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Με τη νίκη του αυτή, το Ισραήλ μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση της πρόκρισης από τον έκτο προκριματικό όμιλο του Euro 2012, στην πρώτη θέση του οποίου φιγουράρει η Ελλάδα. Πλέον η ομάδα του κ. Λουί Φερναντέζ έχει εκτός έδρας την Κροατία, την επικίνδυνη Λετονία και την τελευταία αγωνιστική τη Μάλτα, ενώ εντός έδρας υποδέχεται την Ελλάδα. Θεωρητικά μπορεί να κερδίσει εννέα βαθμούς, γεγονός που σημαίνει ότι η αν η Ελλάδα θέλει να το ξεπεράσει και με δεδομένο σε αυτό το σενάριο την ήττα της στο Ισραήλ, θα πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον 8 βαθμούς στα ματς με Μάλτα, Κροατία (εντός), Λετονία και Γεωργία (εκτός).

Η Γεωργία έχοντας μπροστά της τα ντέρμπι με Κροατία (εκτός) και Ελλάδα (εντός), καθώς και την επικίνδυνη έξοδο στη Λετονία πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει την πρόκριση, ωστόσο δεν αποκλείεται «κόβοντας» βαθμούς από τις πρωτοπόρους να κατεβάσει τον πήχη φέρνοντάς τον στα δικά της όρια.

Η βαθμολογία (5 αγώνες)
1. Ελλάδα 11
2. Κροατία 10
3. Ισραήλ 10
4. Γεωργία 9
5. Λετονία 4
6. Μάλτα 0

* Το Ισραήλ και η Γεωργία έχουν από έξι αγώνες.

Οι επόμενες αναμετρήσεις στον 6ο προκριματικό όμιλο:
4/6
Λετονία – Ισραήλ
Κροατία – Γεωργία
Ελλάδα – Μάλτα

2/9
Ισραήλ – Ελλάδα
Μάλτα – Κροατία
Γεωργία – Λετονία

6/9
Μάλτα – Γεωργία
Λετονία – Ελλάδα
Κροατία – Ισραήλ

7/10
Ελλάδα – Κροατία
Λετονία – Μάλτα

11/10
Γεωργία – Ελλάδα
Μάλτα – Ισραήλ
Κροατία – Λετονία