Νέο διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε μέσα σε διάστημα λίγων ημερών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το «παρών» έδωσαν όλα τα μέλη της διοίκησης καθώς τα θέματα που τρέχουν είναι πολλά και απαιτούνται άμεσα δράσεις. Συμφωνία με Κωστικίδη, απομένει να δώσει το «οκ» και η Γκλάντμπαχ.

Τα μέλη της διοίκησης συγκεντρώθηκαν απόψε το απόγευμα στα γραφεία της Τούμπας, προκειμένου να συζητήσουν τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα, σχετίζονται με τα οικονομικά του συλλόγου, την αδειοδότηση, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την ανανέωση της μπουτίκ και την φαρσοκωμωδία στην ΕΠΟ με την εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Κατά άλλα, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την συμφωνία του με τον νεαρό ομογενή μεσοεπιθετικό, Χρήστο Κωστικίδη, και πλέον απομένει να τα βρει και με την Γκλάντμπαχ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη, η γερμανική ομάδα αναμένεται να ικανοποιηθεί με ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 17χρονος Κωστικίδης, αγωνίζεται φέτος στην Βούπερταλ διότι η κατοικία του απέχει από το προπονητικό κέντρο της Γκλάντμπαχ 60 χιλιόμετρα. Ετσι, για να μπορεί να παρακολουθεί χωρίς πρόβλημα τα μαθήματά του, προτιμήθηκε να ενταχθεί σε μια ομάδα κοντά στο σπίτι του. Την Κυριακή ο Κωστικίδης σε αναμέτρηση με την Εσεν, σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.