Εγκρίθηκε η αύξηση Μ.Κ. στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με την παρουσία μόλις 15 μετόχων και σε χρόνο ρεκόρ (μόλις 17 λεπτά…) η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με ποσό που θα ανέρχεται στα 20.200.002.

Με την παρουσία μόλις 15 μετόχων και σε χρόνο ρεκόρ (μόλις 17 λεπτά…) η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με ποσό που θα ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ!

Η αύξηση δεν θα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο καθώς αποφασίστηκε ως ελάχιστο ποσό συμμετοχής τα 20.000 ευρώ. Η διαδικασία θα τρέξει μέχρι τις 28 Ιουνίου. Να διευκρινιστεί πως στη Γ.Σ. εκπροσωπήθηκαν 1.482.217 μετοχές, δηλαδή ποσοστό 67.3%.

Ο πρόεδρος της Γ.Σ., Γιώργος Φαρλαλής, σχολίασε σχετικά με το ελάχιστο ποσό συμμετοχής που ορίστηκε: «Λόγω της οικονομικής συγκυρίας, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι σε λίγο καιρό θα ζητήσουμε από τον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, η αύξηση αυτή δε θα είναι ανοικτή», ενώ βέβαια η αξία κάθε μετοχής, βρίσκεται και πάλι στα 0,33 ευρώ. Όπως εξήγησε ο Γιώργος Φαρλαλής, η επόμενη αύξηση κεφαλαίου που θα ανοίξει το Νοέμβριο, θα γίνει προσπάθεια να είναι ανοικτή και για τον κόσμο».

Ενας από τους μετόχους της ΠΑΕ, ο Ηλίας Παντελιάδης επιτέθηκε φραστικά στον κ. Φαρλαλή, τονίζοντας πως η ρύθμιση των χρεών έχει καθυστερήσει σημαντικά: «Τι κάνετε με τη ρύθμιση; Ερχονται χαρτιά και σε εμένα και στον Παγώνη, που απειλούν με φυλάκιση». «Κάνουμε ότι μπορούμε», απάντησε ο κ. Φαρλαλής για να εισπράξει την εξής ανταπάντηση από τον κ. Παντελιάδη: «Δεν κάνετε τίποτα. Ούτε 100.000 ευρώ δε βάζετε για να πληρώσετε τους παίκτες» με τον Φαρλαλή να απαντάει: «Κάνετε λάθος. Ελάτε να δείτε πόσα λεφτά έχουμε βάλει;».

Ερωτήσεις διατυπώθηκαν επίσης για το επενδυτικό ενδιαφέρον των Αράβων και αν υφίσταται ζήτημα ακόμη. Για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και τους στόχους της διοίκησης την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk